Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ασπρόπυργο

Την πόλη του Ασπρόπυργου επισκέφθηκε  την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στη Γκορυτσά, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και εκπρόσωποι των ποντιακών συλλόγων της πόλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού εναπόθεσε λίγα λουλούδια στο μνημείο, κατευθύνθηκε στο Ποντιακό Θέατρο Ασπροπύργου και στο Μνημείο Ποντιακής Λύρας συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ της Δυτικής Αττικής, κ.κ. Γεώργιο Κώτσηρα, Αθανάσιο Μπούρα, Ευάγγελο Λιάκο, Σταμάτη Πουλή, Μαρία Πανοηλία και Ευγενία Μπάρα.

Στη διαδρομή έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους αλλά και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, που ζήτησαν να πάει μπροστά την Ελλάδα.

Ομιλία στο εμβληματικό Ρολόι

 

Αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψη στη Γκορυτσά, σειρά είχε η κεντρική του ομιλία στο εμβληματικό σημείο του Ασπρόπυργου, το Ρολόι.

Τον προσφώνησε και καλωσόρισε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου, όπου στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη στήριξη της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κυβερνησιμότητα των Δήμων, για τα προγράμματα χρηματοδότησης έργων αλλά και τις ευρύτερες αναπτυξιακές πολιτικές, για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, του Εμπορευματικού Σταθμού στον Ασπρόπυργο και την άμεση προοπτική υλοποίησης του έργου Περιφερειακή οδός Αιγάλεω.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο τόσο για τα λόγια του όσο και για τη συνεργασία και τη συνεισφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών και των 4άρων Δημαρχιακών θητειών ενώ αναφέρθηκε στο όραμα της ΝΔ για την τετραετία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, την Επιχειρηματική Ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Δυτικής Αττικής και την ανάδειξη της πόλης του Ασπρόπυργου  αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Θριάσιου Πεδίου, ως χώρο καινοτομίας, σύγχρονης επιχειρηματικότητας και προσέλκυσης σημαντικών ιδιωτικών επενδύσεων.

Τέλος επεσήμανε προς όλους τους παρευρισκόμενους και γενικά τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής ότι, στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια γαλάζια Ελλάδα, για ένα ξεκίνημα με στόχο Ψηλά, Σταθερά και με Τόλμη να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των πολιτών και του τόπου.

The post Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ασπρόπυργο appeared first on aftodioikisinews.gr.