«Σκακιστική Κατασκήνωση» από τον ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου

«Σκακιστική Κατασκήνωση» από τον ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου με μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν από τις 20/6 έως και τις 11/8

Ο  Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, τα μαθήματα Σκάκι που πραγματοποιούνταν σε συνεργασία με  τον Α.Σ. «ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης θα συνεχιστούν και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 20/6 έως και τις 11/8 στη Σκακιστική Λέσχη της Γκορυτσάς από τις 09:00 έως τις 14:00, Δευτέρα με Παρασκευή.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα  να απασχοληθούν με δημιουργικές δραστηριότητες, που αναπτύσσουν τη φαντασία, τη μνήμη και τη στρατηγική σκέψη όπως:

συναντήσεις και ομιλίες με διακεκριμένους αθλητές, γνωριμία των παγκόσμιων και πανελλήνιων πρωταθλητών καθώς και ομιλίες με θεματικές, τους ολυμπιακούς αγώνες στο σκάκι και η ιστορία του στην Ελλάδα,  κλασσικό τουρνουά με 5 γύρους, τουρνουά Rapid(15’)  και Blitz (5’ + 10’’) με 7 γύρους, σιμουλτανέ, επίλυση ασκήσεων  καθώς και συναντήσεις με τους αρμόδιους της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας αλλά και του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6946686275 – Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος. 

The post «Σκακιστική Κατασκήνωση» από τον ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.