Στην Λαϊκή Αγορά των Προσφυγικών ο Βασίλης Αϊβαλής

Στην Λαϊκή Αγορά των Προσφυγικών και στην πλατεία Ελευθερίας βρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, μαζί με μέλη της παράταξής του και υποψηφίους συμβούλους.

Ο κ. Αϊβαλής, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους παραγωγούς και τους καταναλωτές, περπάτησε στη λαϊκή αγορά και επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής ακούγοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες των ανθρώπων που δουλεύουν τη γη αλλά και τις προτάσεις τους για βελτίωση της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

«Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, δίπλα στους ανθρώπους των λαϊκών συνοικιών. Ακούμε τα προβλήματά τους και σχεδιάζουμε με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες το πρόγραμμά μας για την Πάτρα. Ο πρωτογενής τομέας είναι πυλώνας της τοπικής μας οικονομίας και οφείλουμε να τον στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Θέλουμε σύγχρονες Λαϊκές Αγορές, λειτουργικές υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θέλουμε οι συνοικίες και οι γειτονιές της Πάτρας να αναβαθμιστούν και να προσφέρουμε στους κατοίκους μια άνετη και όμορφη καθημερινότητα, αλλά και μια καθημερινότητα με ευκαιρίες για δουλειά, για προσωπική και οικογενειακή ανάπτυξη. Θέλουμε μια καλύτερη ζωή για όλους τους Πατρινούς», δήλωσε ο κ. Αϊβαλής.

The post Στην Λαϊκή Αγορά των Προσφυγικών ο Βασίλης Αϊβαλής appeared first on aftodioikisinews.gr.