Συμπαράσταση στις εργαζόμενες του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Συμπαράσταση στις εργαζόμενες του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» με ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Κορυδαλλού

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, υπάρχουν δύο (2) εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που μένουν εκτός προκήρυξης και κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους μετά από πολλά χρόνια διαρκούς και αδιάλειπτης εργασίας και προσφοράς. Ιδιαίτερα οι εργαζόμενες αυτές συνείσφεραν κρίσιμες, εξειδικευμένες παροχές κατά την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης εργαζόμενες κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι εργαζόμενες αυτές πρόκειται να οδηγηθούν σε μια αγωνιώδη, αμφίβολη και πολύ πιθανόν άκαρπη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας.

Η πολυετής εμπειρία και η προσφορά τους απέναντι στους συνδημότες και οι διαπροσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί με τους εξυπηρετούμενους, αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για την Τοπική Κοινότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την ομόφωνη και αμέριστη συμπαράσταση των μελών του στο έμπειρο προσωπικό του  «Βοήθεια στο Σπίτι» που μένουν εκτός πινάκων της προκήρυξης 4Κ/2020 και δηλώνει ότι μέσω του Δημάρχου θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης της παραμονής στην εργασία τους.

The post Συμπαράσταση στις εργαζόμενες του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» appeared first on aftodioikisinews.gr.