Συνάντηση Δημάρχου με τον δ/ντή και αντιπροσωπεία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου

Συνάντηση με τον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου Κώστα Βαρβεράκη καθώς και με  αντιπροσωπεία του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαρτίου στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας Στέλας Καλογεράκη – Αρχοντάκη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού.

Συγκεκριμένα οι μαθητές  Εμμανουήλ Μυρωνάκης (Πρόεδρος 15μελούς), Μιχαέλα Καζάνα (Αντιπρόεδρος) και Ιωάννης Μιχούδης (Γραμματέας), μαζί με τον κ. Βαρβεράκη μετέφεραν στον Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της ακαταλληλότητας του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Μουσικό Σχολείο, στις Γούρνες και τον ενημέρωσαν για το αίτημά τους να κατασκευαστεί καινούργιο σχολικό συγκρότημα, στο Στρατόπεδο Γιακουμάκη, στην περιοχή του Καρτερού.

Ο Δήμαρχος τους τόνισε ότι βλέπει το αίτημα θετικά, ωστόσο πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η πολεοδόμηση του χώρου, ώστε στη συνέχεια να ανατεθούν οι σχετικές μελέτες στην ΚΤΥΠ.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ηρακλείου παρακολουθεί το θέμα ώστε να δώσει οριστική λύση, τόσο για το νέο Μουσικό Σχολείο, όσο και για το νέο Καλλιτεχνικό Σχολείο, για το οποίο οι σχετικές διαδικασίες προχωρούν.

Τα παιδιά, με την ευκαιρία, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο καθώς και την κ. Αρχοντάκη για την άριστη συνεργασία που έχουν με τον κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη και τη δυνατότητα που τους προσφέρει να εκπαιδεύονται πάνω στη μουσική, μέσω των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

The post Συνάντηση Δημάρχου με τον δ/ντή και αντιπροσωπεία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου appeared first on aftodioikisinews.gr.