Συνάντηση Εργασίας ΚΕΔΕ – ΕΕΤΑΑ

Συνάντηση Εργασίας ΚΕΔΕ – ΕΕΤΑΑ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 μετά την επίσκεψη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης και Δήμαρχος Τρικκαίων , συνοδευόμενος από από τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Καραγιάννη, συναντήθηκε με την ηγεσία της ΕΕΤΑΑ , δηλαδή τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, Δημήτρη Μαραβέλια και Σπύρο Σπυρίδων αντίστοιχα.

Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ενημέρωση από την Διοίκηση της ΕΕΤΑΑ για την πορεία των έργων που υλοποιεί αυτήν την περίοδο η Εταιρία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη λειτουργία της νεοσύστατης Διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και στο σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει αυτή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων, κυρίως σε νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξ΄αιτίας της υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών τους.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ, ενημερώθηκαν ακόμη και για την πορεία του Προγράμματος της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», (πρώην Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής), περιόδου 2022 – 2023.

Κοινός στόχος, η άμεση και αποτελεσματική υλοποίηση δράσεων και έργων που αναλαμβάνει η ΕΕΤΑΑ, προς όφελος της Αυτοδιοίκησης και τελικά των πολιτών.

The post Συνάντηση Εργασίας ΚΕΔΕ – ΕΕΤΑΑ appeared first on aftodioikisinews.gr.