Συνεχής η στήριξη του Δήμου Γρεβενών σε γεωργούς και κτηνοτρόφους

Συνεχής η στήριξη του Δήμου Γρεβενών σε γεωργούς και κτηνοτρόφους- Ένα ακόμη έργο βελτίωσης προσβασιμότητας δημοπρατείται

 Έως τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 15:00 θα είναι ανοιχτός για υποβολή προσφορών ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (2022)» που εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών, συνολικού προϋπολογισμού 500.000€ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας υφιστάμενων αγροτικών δρόμων σε οικισμούς του Δήμου Γρεβενών, περιλαμβάνοντας χωματουργικές και τεχνικές εργασίες, οδοστρωσία, ασφαλτικά και σήμανση.

 

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την υλοποίηση στοχευμένων έργων και παραγωγικών παρεμβάσεων, στηρίζοντας εμπράκτως τον πρωτογενή τομέα του τόπου μας, παρέχοντας σε γεωργούς και κτηνοτρόφους την απαιτούμενη προσβασιμότητα που χρειάζονται οι καλλιέργειες και οι σταβλικές τους εγκαταστάσεις», υπογραμμίζει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

The post Συνεχής η στήριξη του Δήμου Γρεβενών σε γεωργούς και κτηνοτρόφους appeared first on aftodioikisinews.gr.