Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου – Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια την πρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου Αντισφαίρισης κα Δήμητρα Χαντζή για την οικειοθελή και ανιδιοτελή προσφορά της να χορηγήσει νερά για τους εργαζόμενους σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών , αλλά ταυτόχρονα στηλιτεύει την στάση της διοίκησης Ντηνιακού “που σφυρίζει αδιάφορα στα σοβαρότατα προβλήματα των Εργαζομένων, με το οικονομικό πετσόκομμα για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας Μ.Α.Π. και την αντεργατική στάση της στις δίκαιες εργασιακές διεκδικήσεις μας για μόνιμη και σταθερή εργασία με αστείες προφάσειςπαρότι, ακόμα και οι ίδιοι,  έχουν παραδεχθεί ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού”

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

Συνδημότες & Συνάδελφοι,

Διανύουμε μια περίοδο που δημιουργούνται συνθήκες με αυξημένη θερμοκρασία και υγρασία.

Αυτές οι συνθήκες είναι δυνατόν να προκαλέσουν ατυχήματα, επικίνδυνα περιστατικά, προβλήματα στην παραγωγική διαδικασία καθώς και βλάβες στην υγεία των εργαζομένων.

Αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο μας και την προσπάθεια μας σε αυτές τις δύσκολες – αντίξοες συνθήκες για το καλό της Πόλης μας, ο Σύλλογος Εργαζομένων αλλά και η πλειοψηφία των Εργαζομένων του Δήμου μας, ευχαριστεί δημόσια την πρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου Αντισφαίρισης κα Δήμητρα Χαντζή για την οικειοθελή και ανιδιοτελή προσφορά της να χορηγήσει νερά για τους εργαζόμενους σήμερα που η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Ας γίνει αυτό παράδειγμα και στην Διοίκηση του Δήμου μας που σφυρίζει αδιάφορα στα σοβαρότατα προβλήματα των Εργαζομένων, με το οικονομικό πετσόκομμα για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας Μ.Α.Π. και την αντεργατική στάση της στις δίκαιες εργασιακές διεκδικήσεις μας για μόνιμη και σταθερή εργασία με αστείες προφάσεις παρότι, ακόμα και οι ίδιοι,  έχουν παραδεχθεί ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού.

Παρόμοιες ενέργειες είναι καλοδεχούμενες από όπου και αν προέρχονται και μας δίνουν κουράγιο, δύναμη αλλά και ικανοποίηση για την αναγνώριση του έργου μας από όλους τους Συνδημότες μας.

 

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο Πρόεδρος

Πιτσικούλης Μάνθος

Η Γεν. Γραμματέας

Κιεχαγιά Ιωάννα

The post Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου – Ανακοίνωση appeared first on aftodioikisinews.gr.