Το Παλαιό Φάληρο θυμάται και τιμά

Το Παλαιό Φάληρο θυμάται και τιμά: Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του αθλητή υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. Ιάσωνα Πανταζή

Εθελοντική αιμοδοσία, εις μνήμη Ιάσωνα Πανταζή, με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων από την τραγική απώλεια του ταλαντούχου Φαληριώτη αθλητή της υδατοσφαίρισης και του Α.Ο.Π.Φ., σε τροχαίο δυστύχημα, διοργανώνουν η οικογένειά του, με τον  Δήμο Παλαιού Φαλήρου και το φιλικό περιβάλλον του.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί:

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, από 10.00 έως 13.30, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ»

σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας από τον covid-19.

Η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνεται με συμβολικό χαρακτήρα, καθότι ο αδικοχαμένος αθλητής και φοιτητής, Ιάσων, υπήρξε εθελοντής αιμοδότης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  και ο υπεύθυνος της δράσης, Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας  Γιάννης  Αρκουμάνης, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας και της οικογενείας Ι. Πανταζή, προκειμένου να στείλουμε όλοι μας, μήνυμα αλληλεγγύης και συνεισφοράς σε μια πράξη αγάπης και ζωής.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού των εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, μπορούν να προγραμματισθούν έγκαιρα ραντεβού επικοινωνώντας στο Τ. 210 9839373 (καθημερινά από 8.00 έως 14.00)

The post Το Παλαιό Φάληρο θυμάται και τιμά appeared first on aftodioikisinews.gr.