Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στον Άλιμο

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας από τον σύλλογο «Ελπίδα Μάνας» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου  την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στις 8 μ.μ., στο θέατρο Μαίρη Αρώνη (Ελ. Βενιζέλου 14, Άνω Καλαμάκι).

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στο Δήμο Αλίμου

Ο δραστήριος πολιτιστικός και φιλανθρωπικός γυναικείος σύλλογος «Ελπίδα Μάνας», που στηρίζει ενεργά κακοποιημένες γυναίκες, μονογονεϊκές οικογένειες και ευπαθείς ομάδες γυναικών τόσο υλικά όσο και ηθικά και ψυχολογικά, διοργανώνει αυτό το φιλανθρωπικό fashion show με χειροποίητα γυναικεία ρούχα & αξεσουάρ, δημιουργίες των μελών του γυναικείου συνεταιρισμού «ΙPPOLITI», που έχει δημιουργηθεί από τα μέλη του συλλόγου, προς ενίσχυση των σκοπών του.

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας

Μέλη του συλλόγου, κακοποιημένες γυναίκες και ΑΜΕΑ (με προβλήματα στην όραση ή την ακοή), θα παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες ενδυμάτων και αξεσουάρ, φτιαγμένες από τις ίδιες, ενώ την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά η πιανίστρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια του Εθνικού Πανεπιστήμιου Τέχνης του Χάρκοβο, Irina Denisenko και η mezzo soprano Αγλαΐα Πολυχρονίδη. Οι δύο καλλιτέχνιδες είναι πρόσφυγες από την ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έχασαν την ζωή τους από άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

The post Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στον Άλιμο appeared first on aftodioikisinews.gr.