Γιάννης Σγουρός : Η κυρία Δούρου, είχε ζητήσει να την ψηφίσουν για να γλυτώσουμε την επόμενη καταστροφή. Ούτε μάντης να ήταν

Συνέντευξη στον REAL FM

“Η κυρία Δούρου, είχε ζητήσει να την ψηφίσουν για να γλυτώσουμε την επόμενη καταστροφή. Ούτε μάντης να ήταν”, σημείωσε με σημασία , μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον REAL FM.

Αν είχαν εφαρμοστεί όσα είχαμε προγραμματίσει στην Περιφέρεια, θα είχε λυθεί δια παντός το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Αττική, είπε στη συνέντευξή του στον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

Σήμερα, όπως είπε, το 70% των απορριμμάτων θα ανακυκλωνόταν, αντί για το μόλις 15% αυτή τη στιγμή.
Σε ότι αφορά τα οικονομικά της Περιφέρειας, όπως είπε, ο ίδιος, παρέδωσε ταμείο 350 εκατομμυρίων, με μηδενικά χρέη, με χίλια έργα, με επιστροφές ΦΠΑ στο κράτος ύψους 850 εκατομμυρίων και δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.

Όπως είπε ακόμη ο Γιάννης Σγουρός, στις επικείμενες τετραπλές εκλογές, αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, θα συμμετάσχουν 150.000 υποψήφιοι. Πείτε μου, αναρωτήθηκε, ποιο θα είναι το μήνυμα, που θα μεταφερθεί στην κοινωνία; Ποιος φορέας θα προλάβει να μιλήσει; Θα δημιουργηθεί ένα αλαλούμ.

Αναφορά με την υποψηφιότητα του κ. Πατούλη για τον οποίον ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, είπε ότι ενώ διατείνεται ότι πρεσβεύει το νέο που θα αλλάξει δήθεν την Αττική, την ίδια στιγμή ο ίδιος ξέρει ότι είναι πιο παλιός και από τους παλιούς .

Είναι από το 2006 δήμαρχος στο Μαρούσι, χωρίς να έχει να επιδείξει τίποτα ιδιαίτερο στις θητείες του. Και ενώ ήταν για να κατέβει δήμαρχος στην Αθήνα, όταν του έκλεισαν την πόρτα από το κόμμα του, αποφάσισε να κατέβει Περιφερειάρχης Αττικής, χωρίς να γνωρίζει την περιφέρεια.

Άλλο δήμαρχος στο Μαρούσι και άλλο περιφερειάρχης στην περιφέρεια των 66 δήμων και των πέντε εκατομμυρίων πολιτών.

Για την κυρία Δούρου είπε ότι μπήκε στην Περιφέρεια με ιδεοληψίες και κατάργησε τον περιφερειακό σχεδιασμό. Άσκησα πολύ σκληρή κριτική μέσα στο περιφερειακά συμβούλια και με αποκαλούσαν κινδυνολόγο. Αν πάρετε το πρόγραμμα της κυρίας Δούρου μέσα γράφει: «Να με ψηφίσετε για να γλιτώσουμε την επόμενη καταστροφή». Ούτε μάντης να ήταν κατέληξε ο Γιάννης Σγουρός.