“Η Δήμαρχος Μάνδρας, Ειδυλλίας, Ερυθρών – κ. Κριεκούκη Γιάννα,διακινεί ψευδείς ειδήσεις”, δηλώνουν Περιφερειακοί Σύμβουλοι από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής

“Η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών – κ. Κριεκούκη Γιάννα ,διακινεί ψευδείς ειδήσεις”, δηλώνουν Περιφερειακοί Σύμβουλοι από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής , με αφορμή αναφορές της Δημάρχου , βάσει των οποίων αποδίδονται ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής για μια σειρά από κορυφαία θέματα της περιοχής , όπως το Μελετάνι και οι  ιχθυοκαλλιέργειες στο Πόρτο Γερμενό .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής κ. Γιάννης Βασιλείου
Η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη

Συγκεκριμένα , στην δήλωση που υπογράφουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, ΒΑΒΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΑ: Περιφερειακή σύμβουλος, ΠΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ): Περιφερειακή σύμβουλος, εντεταλμένη με αρμοδιότητες της Δ/νσης Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων και ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: Περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφέρονται στην διασπορά ψευδών ειδήσεων – από την Δήμαρχο Μάνδρας, Ειδυλλίας, Ερυθρών κ.Γιάννα Κριεκούκη  – κατά της Περιφέρειας Αττικής.

Ολόκληρη η δήλωση

Δήλωση των Περιφερειακών Συμβούλων Δυτικής Αττικής, περί Διασποράς ψευδών ειδήσεων – από την Δήμαρχο Μάνδρας, Ειδυλλίας, Ερυθρών κ. Κριεκούκη Γιάννας – κατά της Περιφέρειας Αττικής!

Η κ. Δήμαρχος, ισχυρίζεται για το Μελετάνι ότι:
1- Ο Αντιπεριφερειάρχης έβαλε την υπογραφή του (να γίνει ΧΥΤΥ στο Μελετάνι) σε αυτή την απόφαση που διαιωνίζει το πρόβλημα.

Απάντηση:

Εκτός του ότι κανένας Αντιπεριφερειάρχης δεν έχει τέτοιο δικαίωμα – υπογραφή είχε πράγματι βάλει το 2003 – η τότε υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Βάσω Παπανδρέου!

2- Η κ. Δήμαρχος – για τις ιχθυοκαλλιέργειες στο Πόρτο Γερμενό – καταγγέλλει την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής λέγοντας ότι:
Ευθύνεται για την ‘χορήγηση επέκτασης κατά 8 μήνες του χρόνου υλοποίησης της άδειας που δόθηκε για τις ιχθυοκαλλιέργειες’.

Απάντηση:

Τέτοια άδεια πράγματι δόθηκε – όχι όμως από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής – αλλά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση!

Συνεπώς:
Η Δήμαρχος Μάνδρας, Ειδυλλίας, Ερυθρών – κ. Κριεκούκη Γιάννα – απλώς διακινεί ψευδείς ειδήσεις!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής.
ΒΑΒΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΑ: Περιφερειακή σύμβουλος.
ΠΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ): Περιφερειακή σύμβουλος, εντεταλμένη με αρμοδιότητες της Δ/νσης Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: Περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης.