Το Μέτωπο Νίκης στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Το παρόν θα δώσει το Μέτωπο Νίκης στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής της Τρίτης 25ης Απριλίου 2017, εκπροσωπούμενο από την Αυγή Βουτσινά.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται :

“Αφού επί σειρά ετών παραχώρησαν την διαχείριση των διοδίων στους κομματικούς τους φίλους, οι οποίοι ανεξέλεγκτα εισέπρατταν από τους Έλληνες πολίτες χωρίς να κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου, έρχονται οι νεοδιαπλεκόμενοι εκτελεστές του λαού μέσω της περιφέρειας να προωθήσουν την νομιμοποίηση της τακτικής εκμετάλλευσης του Ελληνικού λαού.

Το Μέτωπο Νίκης εκπροσωπούμενο από την Αυγή Βουτσινά, θα είναι παρών στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός) με θέμα: «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής».

Το Μέτωπο Νίκης θα είναι εκεί προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση των συμφωνηθέντων της περιφερειακής αρχής με τους πολίτες της περιφέρειας όπως αυτές καταγράφηκαν προεκλογικά από την περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου.”