Στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στον Πειραιά ,η Ρένα Δούρου

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στον Πειραιά , επισκέφθηκε  η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου , συνοδευόμενη από την Γενική Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη, η οποία, για ακόμη μια φορά, προσέφερε στο Σωματείο ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα μέλη των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου στο Πεδίο του Άρεως (2016-2017), με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS και των προγραμμάτων του, «όπως εδώ, στον Πειραιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας ή τον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, τέτοιου είδους δομές επιβάλλουν συνέργειες όπως αυτή με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε.. Γιατί μόνο έτσι η αλληλεγγύη γίνεται πράξη, εξασφαλίζοντας το μέλλον κάθε κοινωνίας. Το μέλλον των παιδιών της».

Η Περιφερειάρχης και η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε. ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, Αναστάσιο Βρεττό, τον Γενικό Διευθυντή, Γιώργο Πρωτόπαπα καθώς και τους εργαζόμενους  για το πολύπλευρο έργο του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στον Πειραιά, ενώ συνομίλησαν με τρεις οικογένειες που στηρίζει το Κέντρο.