Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η 4η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής -Τα Θέματα

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 15:30 πραγματοποιείται η 4η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα Θέματα στην ημερήσια διάταξη είναι :

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΠΕΥΚΑΚΙΑ» ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου, για την κατασκευή του έργου: «Αναβάθμιση Γηπέδων Ποδοσφαίρου Αλίμου» προϋπολογισμού 332.609,18 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το έργο :« ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» προϋπολογισμού 999.833,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%)
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Ύδρας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΔΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

5. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

6. Έγκριση σκοπιμότητας για προμήθεια ειδών και υπηρεσιών για την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Μάνδρας, συνολικού προϋπολογισμού 212.100,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερ. Κυπριανίδου)