Ο Υπουργός Εσωτερικών στην Περιφέρεια Αττικής

Ο Υπουργός Εσωτερικών στην Περιφέρεια Αττικής, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των δράσεων και οι τρόποι συνδρομής της Περιφέρειας στην εθνική προσπάθεια για την καλύτερη προάσπιση της υγείας των πολιτών.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Πέππας, Λ. Κοσμόπουλος και στελέχη της Περιφέρειας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι οι Περιφέρειες είναι από τους αποτελεσματικότερους μηχανισμούς αλληλεγγύης και δράσεων υπέρ των πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι η Περιφέρεια Αττικής που συγκεντρώνει σχεδόν το μισό πληθυσμό της χώρας βρίσκεται σε ετοιμότητα και ήδη συνδράμει αποτελεσματικά στην προστασία των πολιτών μέσα από τη λήψη προληπτικών μέτρων που λαμβάνει. Σε αυτό το πλαίσιο ανέφερε ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεχή συνεργασία με τον κ. Πατούλη για τον περαιτέρω συντονισμό των δράσεων.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη με στοχευμένες δράσεις, για την καλύτερη προάσπιση της υγείας των εργαζομένων και των πολιτών. «Με την πολιτεία συντονίζουμε τις περαιτέρω δράσεις μας με στόχο να ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας για τους πολίτες και να επικαιροποιούμε συνεχώς τα μέτρα πρόληψης. Σε αυτή την εθνική μάχη Πολιτεία και Αυτοδιοίκηση είμαστε συνοδοιπόροι και συνεργάτες».