Ράνια Σαγιάκου : Ότι αγαπάμε Δυτικά είναι

Ότι αγαπάμε Δυτικά είναι, υποστηρίζει η Ουρανία Σαγιάκου, η Ράνια για τους οικείους και φίλους της, υποψήφια Βουλευτής στην Δυτική Αθήνα με την ΝΔ.

Μια δυναμική γυναίκα , δικηγόρος στο επάγγελμα με αξιοσημείωτη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , αφού από το 2014 είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Περιστερίου, στο πλευρό του καταξιωμένου Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης “ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ”.

Η Ουρανία Σαγιάκου είναι γέννημα θρέμμα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας . Γεννήθηκε και ζει στο Περιστέρι και είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Παντελή Κοκοτό , με τον οποίον έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αλέξανδρο 13 ετών.
Σπούδασε Νομικά , με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο και το Δίκαιο των επιχειρήσεων στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και MBA στο ALBA.

Μαχόμενη δικηγόρος από το 2002 , διατηρώντας το δικηγορικό της γραφείο στο Περιστέρι , ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση υπόδησης Sagiakos , με παρουσία πάνω από 40 χρόνια στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας.

Η Ράνια είναι μια νηφάλια και ταυτόχρονα δυναμική παρουσία , με γνώση για τα θέματα της Δυτικής Αθήνας , ενώ διαθέτει την αποφασιστικότητα να προωθήσει λύσεις που έχει ανάγκη η περιοχή.

“Στην Δυτική Αθήνα υπάρχει μια αγνή , δημιουργική και ελπιδοφόρα γενιά ανθρώπων που θέλει να επιχειρήσει , να πετύχει , να διακριθεί και το μοναδικό που αναζητά είναι ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την εργασία”, υπογραμμίζει η Ράνια Σαγιάκου.

Σε αυτή την γενιά ανθρώπων ανήκει και η ίδια.

Οι Πολίτες της Δυτικής Αθήνας έχουν επιλογές στις 7 Ιουλίου.

Μια καθαρή επιλογή είναι η Ράνια Σαγιάκου.