Επιτυχημένη η πρώτη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου με Πρόεδρο τον Ιορδάνη Αντωνιάδη

Επιτυχημένη καταγράφεται η πρώτη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου με Πρόεδρο τον Ιορδάνη Αντωνιάδη, που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό CAFÉ “ΤΡΑΚ (Το)“ την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Η εν λόγω εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του νεοκλεγέντα Προέδρου κ. Ιορδάνη Αντωνιάδη και του νέου Δ.Σ. με σκοπό να έρθουν σε επαφή παλιά και νέα μέλη και στελέχη της Τοπικής ΝΔ καθώς και φίλοι της παράταξης.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Ιορδάνης Αντωνιάδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κατεύθυνση της νίκης της ΝΔ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.

Επίσης, τόνισε την επιβεβλημένη ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση της ΝΔ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρώην και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαϊδαρίου και γειτονικών Δήμων καθώς και τοπικά και νομαρχιακά στελέχη της ΝΔ.

Ο φακός της Athenswest κατέγραψε τον πρώην Δήμαρχο Χαϊδαρίου και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής κ. Δημήτρη Μαραβέλια, τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους και πρώην Αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Κέντρη, Φώτη Θεοδωρακόπουλο και Ελευθερία Τοκατλίδη.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε την παρουσία του Βουλευτή Β’ Αθηνών της ΝΔ κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας και Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκη Ιωαννίδη, του Πολιτευτή Β’ Αθηνών της ΝΔ κ. Σωτήρη Ησαΐα, της Εκπροσώπου της Γενικής Κλινικής Καλλιθέας “ΙΑΣΙΟ” κας Θεοτόκης (Τιτής) Ντολαπτσή, του Προέδρου της Β5 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρη Μαυροειδάκου, του Προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ κ. Αλέκου Σπύρου και του απερχόμενου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου κ. Μάριου Χριστόπουλου.

Όπως πληροφορήθηκε η στήλη, το προσεχές διάστημα το Προεδρείο προγραμματίζει συναντήσεις ενημέρωσης και διαβούλευσης με τοπικούς φορείς με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωσή του σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και την ανάδειξή τους μέσω δράσεων.