Γιατί η ευθύνη είναι χρήσιμη,μόνο όταν ενέχει και συνέπεια !!!

Γιατί η ευθύνη είναι χρήσιμη,μόνο όταν ενέχει και συνέπεια !!! – του Αντώνη Αντωνόπουλου

Τη  βραδιά της Κυριακής 13 Μαΐου 2018  στο Χαϊδάρι , ζήσαμε τριτοκοσμικές σκηνές, με στιγμές που μόνο ντροπή και θλίψη προκαλούν στον κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, στον κάθε καλοπροαίρετο θεατή.

Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

Δυστυχώς τα (περισπούδαστα) στελέχη που προγραμματίζουν, αποφασίζουν και οργανώνουν,δεν πρέπει να εκθέτουν ούτε το κόμμα μας ούτε και τα μέλη του.Πρέπει να αναλαμβάνουν άμεσα και τις ευθύνες τους απέναντι στα προβλήματα που προκαλούν τα σχέδιά τους.. πρέπει να ψάξουν, να μάθουν τι έφταιξε εχθές και να πάρουν άμεσα αποφάσεις..

Δεν την αξίζει η όμορφη πόλη μας τέτοια ασχήμια..

Διαφορετικά μοιάζει να περιχαρακώνονται σ’ ένα φανταστικό κόσμο, ομφαλοσκόπησης, περιμένοντας από περιέργεια να δουν το τέλος τους..βυθισμένοι σε ένα τέλμα απραξίας ή και ένοχης σιωπής..

Κι εξηγούμαι: Όταν το κυρίαρχο ερώτημα ήταν..Ποιος θα έχει το γκουβέρνο σε τούτο το Δοβλέτι..έπρεπε να προβλέψουν και να απαγορεύονται οι μετακινήσεις, να αποφασίζουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της κάθε πόλης για τα του οίκου τους.Δεν χρειάζονταν λοιπόν τα φίλια γιουρούσια να στηρίξουν με την ψήφο τους τον τοπικό μας καπετάνιο..ήρθαν και 200 από τη Γκούρα ..κατέβηκαν κι 170 από τα Δολιανά..δεν ψηφίζαμε για Αρχιστράτηγο της Επανάστασης..για τον τοπικό μας Πρόεδρο αποφασίζαμε με σεβασμό στις διαδικασίες και με περισσή Αγάπη στον Αρχηγό μας κι αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό βέβαια δεν μας απενοχοποιεί από τις δικές μας ευθύνες, ούτε μας δίνει το δικαίωμα της παραίτησης.

Ειδικά σήμερα που ζούμε σ΄ ένα μεταίχμιο της ιστορίας δεν μπορεί να μένουμε αμέτοχοι Οφείλουμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας και τη φυσική μας παρουσία.

Δεν υπάρχουν μάταιοι αγώνες, μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας σε όλα τα πεδία, από τα μικρά καθημερινά στις μικρές κοινωνίες που ζούμε, ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά και να ανατρέψουμε την κατάσταση με τον ξεκάθαρο και καταγγελτικό μας λόγο, με τις θαρραλέες προτάσεις μας, αρκεί να πιστέψουμε και να ενισχύσομε τη δύναμη της .

Γιατί εκεί γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και κοιταζόμαστε κάθε μέρα στα μάτια !!!