“Επίθεση” Βαγγέλη Λιάκου κατά Τσίπρα από το βήμα της Βουλής

“Επίθεση” εξαπέλυσε ο Βουλευτής της ΝΔ στην Δυτική Αττική Βαγγέλης Λιάκος κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ,

μιλώντας από το βήμα της Βουλής  επί της πρότασης μομφής κατά της Κυβέρνησης, που κατέθεσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ο νεότερος Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν οπορτουνιστή, τακτικιστή και  γεμάτο αυταπάτες πολιτικό. 

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο βουλευτής έδωσε έμφαση στη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του κράτους και των πολιτών, την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, χτίζει σταδιακά από την πρώτη ημέρα της εκλογής της. 

Τέλος, ο κ. Λιάκος έκλεισε την ομιλία του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η κοινωνία μας χρησιμοποιεί ένα σοφό ρητό. “Λάθη δεν κάνει μόνο, όποιος δεν δουλεύει”. Άρα το ζήτημα δεν είναι να μην κάνεις λάθη. Σημασία έχει αρχικά να τα αναγνωρίζεις και ακολούθως να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν. Η καταψήφιση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση είναι δεδομένη, όχι μόνο για τα θετικά που έχει κάνει, αλλά για κάτι πολύ βαθύτερο. Γιατί το οφείλω στη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου, που καθημερινά σκέφτονται τι θα γινόταν αν σε όλα αυτά ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η ομιλία