Σε διαρκή κινητικότητα η Τοπική Οργάνωση ΝΔ Χαϊδαρίου

Σε διαρκή κινητικότητα η Τοπική Οργάνωση ΝΔ Χαϊδαρίου, με τα γραφεία της στο κεντρικό Χαϊδάρι να είναι ανοιχτά και να φιλοξενεί μάλιστα κομματικές δραστηριότητες και συνεδριάσεις , όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με το Συμβούλιο Νομαρχιακής Β5 ΟΝΝΕΔ .

Ο Πρόεδρος της τοπικής Οργάνωσης Χαϊδαρίου Μάριος Χριστόπουλος ευχαριστεί τον Πρόεδρό της Νομαρχιακής Β5 ΟΝΝΕΔ Σπύρο Ζησιμόπουλο για την πρωτοβουλία που επέλεξε το Χαϊδάρι ως τον πρώτο σταθμό για τη διαδικασία αυτή, τον Πρόεδρο Γιάννη Κωστάκη και το Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Χαϊδαρίου καθώς και όλους τους υπόλοιπους Προέδρους και Δ.Σ. που απαρτίζουν την Β5 Νομαρχιακή.

Ο Μάριος Χριστόπουλος σε δήλωσή του σημειώνει : “Το Χαϊδάρι δυνατά μπροστά και στον αγώνα της ΟΝΝΕΔ γιατί το μέλλον της Ελλάδας δε χρειάζεται μεσεγγυούχους αλλά πραγματικούς αγωνιστές και νέους ανθρώπους ώστε να βγουν μπροστά και να ασχοληθούν με τα προβλήματα της εκάστοτε περιοχής. Συνεχίζουμε δυναμικά και μπροστά μόνο τα όνειρά μας για ένα καλύτερο αύριο.”

“Καλοκαιρινό Ποτό” στο Momenti

Όμως εκτός από τις κομματικές συνεδριάσεις , πρέπει να υπάρχει και ο χρόνος για πιο χαλαρές δράσεις , όπως για ένα καλοκαιρινό ποτό .
Για αυτό η Τοπική Οργάνωση προσκαλεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 από τις 8.30 μ.μ. , μέλη και φίλους της Οργάνωσης να δώσουν ραντεβού στο Momenti Espresso & Wine House (Γ.Παπανδρέου 60, 12462 Χαϊδάρι) , για ένα ποτό , αξιοποιώντας την ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων .