“Ούτε την στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία”- Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου επιτίθεται στην δημοτική αρχή Ζενέτου

“Ούτε την στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία”, αυτός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου, με την οποία επιτίθεται στην δημοτική αρχή Ζενέτου, με αφορμή τα εγκαίνια του γηπέδου των Ακαδημιών (διάβασε σχετικά) που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και στα οποία , σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση , δεν καλέσθηκε εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, αντίθετα προσκεκλημένοι, οι οποίοι μάλιστα τιμήθηκαν , ήταν τόσο ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, που όπως υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά “δεν έκαναν τίποτα για την αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου. “

Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για απρέπεια εκ μέρους του Δημάρχου Ιλίου ,“που δεν ξανάγινε ποτέ στα χρονικά από διοίκηση Δήμου.”

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου αναφερόμενος στο εν λόγω έργο τονίζει ότι αυτό ολοκληρώθηκε χάρη στις προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το 2015 και έπειτα, ενώ σημειώνει πως μέχρι το 2014 και με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, ούτε ένα ευρώ δεν είχε δοθεί για την ολοκλήρωση του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου

Ούτε την στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία

“Πρόσφατα αποπερατώθηκε στον Δήμο Ιλίου το έργο της κατασκευής του Γηπέδου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ιλίου, συνολικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για το Ίλιον, καθώς προβλέπεται να στεγάσει τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Το εν λόγο έργο ολοκληρώθηκε χάρη στις προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το 2015 και έπειτα. Να σημειωθεί πως μέχρι το 2014 και με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, ούτε ένα ευρώ δεν είχε δοθεί για την ολοκλήρωση του.

Και ενώ έχουν συμβεί όλα τα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, «πρωτοτυπεί» και διδάσκει «νέα ήθη» για τη Δυτική Αθήνα:

Αντί να προσκαλέσει στα εγκαίνια του γηπέδου εκπρόσωπο της κυβέρνησης, καλεί την αντιπολίτευση να κόψει κορδέλα και επιλέγει να τιμήσει μάλιστα τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον βουλευτή και πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, που δεν έκαναν τίποτα για την αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου.

Μια τέτοια απρέπεια δεν ξανάγινε ποτέ στα χρονικά από διοίκηση Δήμου. Προφανώς, η στοιχειώδης πολιτική δεοντολογία δε χωράει στην προσπάθεια που καταβάλλει τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος Ιλίου να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση, δημιουργώντας τακτικές συμμαχίες με τα κόμματα και τους πολιτικούς που ευθύνονται για την συνολική υποβάθμιση της Δυτικής Αθήνας και χτίζοντας γέφυρες με την δεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε ό,τι μας αφορά, η στάση του δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, με μοναδικό σκοπό να απαντήσουν στις μεγάλες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής για τους πολίτες του Ιλίου και κατ’ επέκταση της Δυτικής Αθήνας.”