Σκληρή επίθεση Νότη Μαριά σε Σόιμπλε και τρόικα (Βίντεο)

Σκληρή επίθεση σε Σόιμπλε και τρόικα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς, «συμπληρώθηκαν 7 πέτρινα μνημονιακά χρόνια κατά τα οποία η τρόικα και οι δανειστές διέλυσαν την Ελληνική κοινωνία και την μετέτρεψαν σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο ολοκλήρωσαν τον σύγχρονο μνημονιακό Αρμαγεδδώνα που χτύπησε τον φτωχοποιημένο Ελληνικό λαό».

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Tο Eurogroup όμως παρότι η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομοθέτησε όλα τα αντικοινωνικά μέτρα που απαιτούσαν οι δανειστές εντούτοις αρνήθηκε να ολοκληρώσει την β’ αξιολόγηση, αρνήθηκε το Eurogroup να καταβάλει τη δόση, αρνήθηκε την πολυπόθητη για την κυβέρνηση ρύθμιση του Ελληνικού δημόσιου χρέους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ντράγκι επέβαλε και νέους σκληρούς όρους για την ένταξη της Ελλάδας στην ποσοτική χαλάρωση. Ο Σόιμπλε και η τρόικα έχουν πλέον αποθρασυνθεί μια και η κυβέρνηση σάλπισε ισπανική υποχώρηση».

Και ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κατέληξε: «Όμως ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται τις προκλητικές ενέργειες της τρόικας και των δανειστών και σύντομα θα τους πετάξει έξω από την Πατρίδα μας γιατί υπάρχει πλέον για την ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».