Ισχυρός διεκδικητής για Βουλευτική έδρα στην Δυτική Αθήνα ο Δημήτρης Μαραβέλιας

"Οργώνει" τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας

Ισχυρός διεκδικητής για Βουλευτική έδρα στην Δυτική Αθήνα με το κόμμα της ΝΔ αναδεικνύεται ο Δημήτρης Μαραβέλιας, αφού πλατιά φαίνεται να είναι η αποδοχή εκ μέρους των Πολιτών προς το πρόσωπό του.

Ο επί 8 χρόνια Δήμαρχος Χαϊδαρίου , γέννημα θρέμμα της περιοχής , “οργώνει” τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας και με δεδομένη την γνώση που διαθέτει σχετικά με τα προβλήματα , αλλά και με ένα πλαίσιο προτάσεων που έχει επεξεργαστεί , μπορεί να αποτελέσει μια καθαρή επιλογή , τόσο εκ μέρους των ψηφοφόρων της ΝΔ , όσο και από Πολίτες , πέρα από το κόμμα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης ,που αναζητούν πρόσωπα που μπορούν να εμπιστευτούν.

Άλλωστε οι πολιτικοί φίλοι και υποστηρικτές του Δημήτρη Μαραβέλια δεν περιορίζονται στο κομματικό ακροατήριο της ΝΔ , γεγονός που τον καθιστούν έναν δυναμικό πολυσυλλεκτικό παράγοντα στην Δυτική Αθήνα.

Το παραπάνω ενισχύεται και από την προσωπικότητα του υποψηφίου Βουλευτή , που τον διακρίνει η νηφαλιότητα, η μετριοπάθεια , ο ενωτικός λόγος και η καθαρή πολιτική έκφραση, στοιχεία που δυναμώνουν περαιτέρω την παρουσία του στο πολιτικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Με κεντρικό του σύνθημα “Με καρδιά στα Δυτικά”, ο Δημήτρης Μαραβέλιας “κτυπάει” ευθέως μια Βουλευτική έδρα για λογαριασμό της ΝΔ στις Δυτικές συνοικίες της Αθήνας.