Η Δυτική Αθήνα έχει ανάγκη τους δικούς της ανθρώπους στη Βουλή

Η Δυτική Αθήνα έχει ανάγκη τους δικούς της ανθρώπους στη Βουλή, εκείνους που τους χαρακτηρίζει μια σχέση μονιμότητας με την περιοχή , που ζουν και βιώνουν την καθημερινότητα της.

Το από δεκαετίες αίτημα της κατάτμησης της Β εκλογικής περιφέρειας Αθηνών και η δημιουργία , μεταξύ άλλων , αυτόνομης περιφέρειας της Δυτικής Αθήνας , έγινε πραγματικότητα.

Ο Δυτικός τομέας , από τους Αγίους Αναργύρους , την Πετρούπολη , το Ίλιον, το Περιστέρι, το Αιγάλεω , το Χαϊδάρι και την Αγία Βαρβάρα , αποτελούν πλέον μια ξεχωριστή εκλογική περιφέρεια , που στις επόμενες Εθνικές εκλογές , θα στείλει τους δικούς της  εκπροσώπους στη Βουλή των Ελλήνων.

Η ανάδειξη της Δυτικής Αθήνας σε ξεχωριστή εκλογική περιφέρεια θέτει επί τάπητος το καίριο ζήτημα της εκπροσώπησής της.

Ποιοι και ποιες θα είναι οι αντιπρόσωποί της που θα εκλέξει ο Λαός της Δυτικής Αθήνας ;

Με σύνεση και ωριμότητα οι Πολίτες της Δυτικής Αθήνας πρέπει να επιλέξουν τους δικούς τους ανθρώπους , εκείνους που συνδέονται βιωματικά με την συγκεκριμένη περιοχή, που διαθέτουν «ρίζες» στην Δυτική Αθήνα .

Πρέπει να είναι εκείνοι που η καθημερινότητά τους  έχει αναφορά τις παραπάνω περιοχές που απαρτίζουν την εκλογική περιφέρεια του Δυτικού τομέα.

Σε απλά Ελληνικά θα έλεγε κάποιος , να γνωρίζουν τους δρόμους , τις πλατείες και τα σοκάκια της περιοχής που θέλουν να αντιπροσωπεύσουν στην Ελληνική Βουλή.

Πρέπει να είναι εκείνοι που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα , κυρίως να είναι εκείνοι που έχουν αγωνιστεί για την αναβάθμιση της περιοχής και να είναι αποφασισμένοι να αναδείξουν τα σύγχρονα προβλήματα και να δώσουν τις μάχες ,διεκδικώντας τις προσφορότερες λύσεις για την Δυτική Αθήνα και τους ανθρώπους της.

Να είναι εκείνοι που τα βράδια κοιμούνται στην Δυτική Αθήνα!!