Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/12 στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Οι πρώτοι που τον υποδέχτηκαν, προσπερνώντας το πλήθος του κόσμου που τον περίμενε αλλά και τον δήμαρχο της πόλης κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, ήταν μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλης, οι οποίοι,  μαθαίνοντας την παρουσία του, έτρεξαν κοντά του.
Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ξεκίνησε από την οδό Σαρανταπόρου, όπου και τον ανέμενε για να τον συνοδεύσει ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ.Τσίνα Γιώργο και τους επικεφαλής τριών  Δημοτικών  Παρατάξεων κ. Θανάση Καποτά, Μουκουβίνα Βασίλη και Καλαντώνη Γιάννη, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου.
Τον συνόδευσαν επίσης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ με  επικεφαλής τον συντονιστή  της ΝΕ Δυτικής Αθήνας Κώστα Κάβουρα, οι βουλευτές Χαρά Καφαντάρη και  Αλέξης Χαρίτσης και πάρα πολύς κόσμος, μέλη και φίλοι του κόμματος.
Ο πρόεδρος μίλησε με καταστηματάρχες, πελάτες και Περιστεριώτες που έπιναν τον καφέ τους, άκουσε τα παράπονα, τα προβλήματα, τις ανάγκες, αλλά και τις ελπίδες τους.
Υπήρξαν πολλές και πολλοί που εξέφρασαν, κάποιες φορές και με  δραματικό τρόπο, την ανάγκη να φύγει αυτή η κυβέρνηση της δεξιάς και την ελπίδα για μια άλλη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ.
Η περιοδεία συνεχίστηκε με μικρή σύσκεψη στο Δημαρχείο και ολοκληρώθηκε με  καφέ με το Δήμαρχο, τους επικεφαλής άλλων δημοτικών παρατάξεων και αντιδημάρχους και μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ της Δυτικής Αθήνας.
΄Όπως δήλωσε o Αλέξης Τσίπρας:
“Είναι αναγκαίο να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης του λαϊκού εισοδήματος. Η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, όπως έγινε σε όλη την Ευρώπη, είναι αναγκαιότητα πια, όπως και η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα για να ανασάνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις…
Ο κ. Μητσοτάκης όμως είναι αποδεδειγμένο ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί. Όσο πιο γρήγορα φύγει, τόσο το καλύτερο για μας που θα αναλάβουμε να αναστήσουμε την κοινωνία και να την οδηγήσουμε ξανά σε δρόμο ασφαλείας και προοπτικής».