“Οι επιστήμονες στηρίζουν την αγορά εργασίας και συμβάλουν στην τοπική ανάπτυξη”, εκδήλωση από την ΝΔ Χαϊδαρίου

“Οι επιστήμονες στηρίζουν την αγορά εργασίας και συμβάλουν στην τοπική ανάπτυξη”, ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Χαϊδαρίου της ΝΔ την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 , στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Με ομιλητές τους Κωστόπουλο Νίκο(Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας) , Οφθαλμίδη Παναγιώτη(Πρόεδρος Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια Π.Σ.Ε.Ε.Π., Αναπλ. Γραμματέας Οικονομικού Γ.Σ.Ε.Ε.) και Χρηστάκη Μιχάλη(Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”), αναπτύχθηκαν μια σειρά από ενδιαφέροντα ζητήματα , αναφορικά με την εργασία , το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, το επιστημονικό δυναμικό της Χώρας , ενώ τόσο οι ερωτήσεις , όσο και οι τοποθετήσεις πολλών από τους παραβρισκόμενους , χαρακτηρίζονται από έντονο προβληματισμό για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία, ενώ κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Υψηλό το επίπεδο των εισηγήσεων από τους τρεις ομιλητές , που στην συνέχεια απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις που τέθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Κατά γενική ομολογία , η εκδήλωση κρίνεται επιτυχής , τόσο από το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση , αφού πάνω από 200 Πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Χαϊδαρίου , που είχαν κατακλύσει από νωρίς την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, όσο και από την υψηλού επιπέδου συζήτηση που αναπτύχθηκε .

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε σύντομο βίντεο με κεντρική αναφορά στην πολιτική δραστηριότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Μάριος Χριστόπουλος , που στον σύντομο χαιρετισμό του , αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία , τονίζοντας το επίκαιρο του θέματος , ενώ ευχαρίστησε τους Πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΝΔ.

 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Φώτης Σιούμπουρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη από την εκδήλωση ημέρα , κλιμάκιο τοπικών μελών και στελεχών της ΝΔ , με επικεφαλής το πολιτικό στέλεχος του κόμματος- Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας,Νίκο Κωστόπουλο , περιόδευσαν σε κεντροβαρικά σημεία του Χαϊδαρίου , μίλησαν με πολλούς Πολίτες και τοπικούς επιχειρηματίες και διένειμαν προσκλήσεις για την εκδήλωση.