Με καρδιά στα Δυτικά , από τον Υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Μαραβέλια

"Καλώ κάθε συμπολίτη μου της Δυτικής Αθήνας να εμπιστευτεί τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη"

Με καρδιά στα Δυτικά , μας λέει ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας Δημήτρης Μαραβέλιας, μια φράση που δεν αποτελεί ένα σύνθημα , αλλά μια βιωματική αναφορά για τον ίδιον , ενώ υπογραμμίζει ότι τα δυτικά προάστια θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη νίκη της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες Εθνικές εκλογές , όποτε αυτές πραγματοποιηθούν.

Ο επί 2 τετραετίες Δήμαρχος Χαϊδαρίου και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής είναι “γέννημα θρέμμα” της περιοχής , με την οποία συνδέεται η κοινωνική και πολιτική του πορεία μέχρι σήμερα.

Ο Δημήτρης Μαραβέλιας μίλησε στην Athenswest στη συνέντευξη που ακολουθεί :

Κύριε Μαραβέλια, είσθε υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, στη νέα εκλογική περιφέρεια που προέκυψε μετά την κατάτμηση της Β εκλογικής Περιφέρειας Αθήνας . Τι είναι για σας η Δυτική Αθήνα ;

Είναι ο χώρος που μεγάλωσα , που ανδρώθηκα κοινωνικά και πολιτικά. Είναι ο πρώτος αέρας που ανέπνευσα.

Ασφαλώς γνωρίζετε ότι γεννήθηκα στο Χαϊδάρι , στο οποίο κατοικώ μαζί με την οικογένειά μου και που η πόλη αυτή με τίμησε για 2 τετραετίες εκλέγοντάς με Δήμαρχο της.

Η κοινωνική και πολιτική μου πορεία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τα Δυτικά Προάστια.

Στην Δυτική Αθήνα βρίσκονται οι περισσότεροι φίλοι μου, τα στέκια που προτιμώ να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου.

Είναι μια δυναμική περιοχή , με προβλήματα αλλά και πολλές δυνατότητες.

Στην Δυτική Αθήνα δημιουργείς σχέσεις αληθινές και με διάρκεια.

Για μένα είναι ο τόπος που αγαπώ , γιατί η Δυτική Αθήνα έχει καρδιά.

Η Δυτική Αθήνα έχει καρδιά είπατε. Την βρίσκω εξαιρετική την φράση που χρησιμοποιήσατε.

Ναι. Το πιστεύω απόλυτα . Είναι μια φράση που με εκφράζει και ταυτόχρονα αποτυπώνει μια αλήθεια για την περιοχή.

Γιατί εδώ στα δυτικά θα βρεις αυτό που λέμε μαγκιά , μπέσα , με την σωστή έννοια των λέξεων.

Εδώ θα νοιώσεις το φιλότιμο. Βεβαίως δεν θέλω να εξιδανικεύσω τα πράγματα , αλλά εδώ οι άνθρωποι έχουν καρδιά και το καταλαβαίνεις , σου δείχνουν απλά και καθαρά αυτό που πιστεύουν , χωρίς φτιασιδώματα και τον ψεύτικο καθωσπρεπισμό.

Εδώ θα γνωρίσεις ανθρώπους που δεν τσιγκουνεύονται να σου πουν μια καλημέρα και να σου απευθύνουν τον λόγο , χωρίς να σε γνωρίζουν ιδιαίτερα.

Θα έλεγα ότι εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά , πιο ξεκάθαρα , σαν την καρδιά που κτυπάει αυτόνομα στο σώμα του καθενός μας .

Εξ ου λοιπόν και αυτό που γράφεται μεταξύ άλλων στην ηλεκτρονική σας σελίδα ; Δηλ. Με καρδιά στα δυτικά;

Ακριβώς. Δεν είναι απλά το δικό μου σύνθημα , μια ακόμη επικοινωνιακή ατάκα.

Είναι μια βιωματική σχέση που προβάλλεται και ως μια πολιτική προτροπή για το κόμμα μου , την ΝΔ , στη συγκεκριμένη εκλογική πλέον περιφέρεια.

Για τους Πολίτες της Δυτικής Αθήνας που με την δική τους δυναμική συμμετοχή στα κοινά και την έμπρακτη στήριξή τους στη ΝΔ και τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη , θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών.

Και με καρδιά στα δυτικά συμβάλλουμε στη τελική νίκη της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης.

Γιατί η Δυτική Αθήνα μπορεί να το κάνει. Γιατί όποιος διαθέτει καρδιά , μόνο νικητής μπορεί να είναι.

Σας προτιμούν οι Πολίτες της Δυτικής Αθήνας και σας εκλέγουν Βουλευτή τους.

Τι πρέπει να περιμένουν από σας ;

Ξέρετε , νομίζω ότι είναι κοινός τόπος ότι από λόγια έχουμε χορτάσει , πόσο μάλλον οι Πολίτες που παραπλανήθηκαν από Πολιτικούς που έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις και φόρτωναν τους συμπολίτες μας με αδάπανες ελπίδες . Αυτό αποδείχθηκε καταστροφικό και ταυτόχρονα ανήθικο.

Έτσι λοιπόν , όσο με αφορά αυτό που πρέπει να περιμένουν οι Πολίτες της Δυτικής Αθήνας από μένα είναι ότι τα αιτήματα , οι ανάγκες και εν γένει τα συμφέροντά τους , θα ακουστούν δυνατά μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και βεβαίως θα διεκδικηθούν με απόλυτο τρόπο.

Η θητεία μου στην Αυτοδιοίκηση της περιοχής με γέμισε με τις αναγκαίες γνώσεις και εκείνη την εμπειρία για να αναδειχθούν με αποτελεσματικότητα τα ζητήματα της Δυτικής Αθήνας .

Άλλωστε η καθημερινή επαφή ενός Αυτοδιοικητικού , πόσο μάλλον ενός Δημάρχου με τους Πολίτες , σε εξοπλίζει με όλα τα εφόδια για να είσαι πρακτικός και αποτελεσματικός , προτείνοντας και προβάλλοντας ολοκληρωμένες λύσεις , οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να θωρακιστούν και Νομοθετικά .

Τελειώνοντας , ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους συμπολίτες σας στα Δυτικά Προάστια;

Μετά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και το Ελπίδα ξεκίνησε του ΣΥΡΙΖΑ , οι Πολίτες της Δυτικής Αθήνας , γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και την καθημερινότητα τους, δεν θα επιτρέψουν στην επόμενη Εθνική εκλογική αναμέτρηση , όποτε αυτή πραγματοποιηθεί, άλλη κοροϊδία.

Νομίζω ότι έχει πλέον κατανοηθεί ότι η επιλογή της ΝΔ είναι εκείνη που ως η επόμενη Κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές που διαθέτει η περιοχή μας .

Εγώ καλώ κάθε συμπολίτη μου της Δυτικής Αθήνας να εμπιστευτεί τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη , δίνοντας την δυνατότητα να εφαρμοστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Δυτική Αθήνα , τέτοιο που θα θέτει τις ρεαλιστικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής .

Αυτό που θέλω να πω , ολοκληρώνοντας τη συζήτησή μας , είναι ότι εγώ είμαι εδώ και θα είμαι εδώ και μετά τις εκλογές .

Σε εκδήλωση στο Χαϊδάρι με τιμώμενο πρόσωπο τον Μίκη Θεοδωράκη