ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου στο πλευρό των νοσοκομειακών γιατρών της χώρας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου στο πλευρό των νοσοκομειακών γιατρών της χώρας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

“Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου στηρίζει την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας στις 7 Απρίλη, ημέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία. Χαιρετίζουμε κι εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες δίνει τη μάχη ενάντια στην εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού.

Δυναμώνουμε τη φωνή μας και διεκδικούμε τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας για τους κατοίκους του Περιστερίου , για τους εργαζόμενους στα εργοστάσια και της επιχειρήσεις της πόλης. Ζητάμε να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των εργαζόμενων στο Δήμο που δίνουν τη δική τους μάχη, με δυσμενείς όρους, για τη λειτουργία και την καθαριότητα της πόλης.

Η διοίκηση του δήμου ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες αρνείται να υιοθετήσει τα αιτήματα των υγειονομικών και των άλλων εργαζόμενων. Αρνείται να προσλάβει μόνιμο ιατρό εργασίας και μόνιμο τεχνικό ασφαλείας. Ούτε περνάει από το μυαλό της διοίκησης η ιδέα να ζητήσει πόρους και μόνιμο προσωπικό για τις κοινωνικές υπηρεσίες , για την υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι , για τις δομές υγείας της πόλης. Η διοίκηση Παχατουρίδη είναι ”αλλού γι αλλού”. Είτε σιωπά είτε παραμένει προσηλωμένη στη φροντίδα της εικόνας της με εικονικές δράσεις και το γνωστό επικοινωνιακό μακιγιάζ.

Ο αγώνας της ζωής είναι στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και τους τόπους δουλειάς.

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΑΣΚΕΣ, ΜΕΘ ΚΑΙ ΚΛΙΝΕΣ

Ο COVID ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Παλεύουμε και διεκδικούμε :

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
  • Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς”