Ο συγγραφέας Ανδρέας Κοντοδημόπουλος μιλάει στους καλεσμένους του

Με τη μουσική συνοδεία του Duo Lilith , ο Ανδρέας Κοντοδημόπουλος παρουσίασε την νέα του συγγραφική δουλειά

Με τη μουσική συνοδεία του Duo Lilith , ο Ανδρέας Κοντοδημόπουλος παρουσίασε την νέα του συγγραφική δουλειά , το παραμύθι «Ο μικρός ραφτάκος και το καλό ξωτικό» στο Jazzèt Café στο Χαϊδάρι

Επιτυχής ήταν η παρουσίαση της νέας συγγραφικής δουλειάς του Ανδρέα Κοντοδημόπουλου με το παραμύθι «Ο μικρός ραφτάκος και το καλό ξωτικό» , που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα καλύτερα στέκια του Χαϊδαρίου , στο φουαγιέ Jazzèt Café της Αίθουσας Μουσικής – Music Center Athens (Στρ. Καραϊσκάκη 99-101) στο Χαϊδάρι.

Το Duo Lilth με την Ελένη Μοσχοβούδη στο πιάνο και την Λίνα Τριανταφύλλου στο τσέλο

Με την μουσική συνοδεία του Duo Lilith , με την Ελένη Μοσχοβούδη στο πιάνο και την Λίνα Τριανταφύλλου στο τσέλο , σε έργα των Granados, Manuele de Falla, Debussy, Χρήστου Γκόντζου , Kurt Weill, Henri Mancini , συνόδευσαν το φιλολογικό μέρος της βραδιάς , στην κατάμεστη από φίλους του συγγραφέα , αίθουσα του  Jazzèt Café.

Το βιβλίο παρουσίασαν η φιλόλογος κ. Άννα Παπαγεωργίου-Σωτηροπούλου, ο ποιητής Πάτροκλος Λεβεντόπουλος , ενώ κείμενα διάβασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάνος Πετούσης.

Ο συγγραφέας Ανδρέας Κοντοδημόπουλος μιλάει στους καλεσμένους του Στο πάνελ η Φιλόλογος Άννα Παπαγεωργίου-Σωτηροπούλου, ο ποιητής Πάτροκλος Λεβεντόπουλος και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάνος Πετούσης

Με την νέα αυτή συγγραφική δουλειά , ο Ανδρέας Κοντοδημόπουλος εισέρχεται επαξίως στον δύσκολο και ευαίσθητο χώρο των παραμυθάδων , δίνοντας το δικό του προσωπικό στίγμα.Αξίζει να τονισθεί ότι μέσα από τον μικρό ραφτάκο και το καλό ξωτικό , εκπέμπεται ένα σύγχρονο μήνυμα , αυτό της αλληλεγγύης , αφού ο συγγραφέας κάνει ξεχωριστή αναφορά στην καταστροφική πλημμύρα της Μάνδρας που άφησε πίσω της 24 νεκρούς και εκατοντάδες ισοπεδωμένα νοικοκυριά , γεγονός που ενεργοποίησε τα λογικά και συναισθηματικά αντανακλαστικά του συγγραφέα για να αφιερώσει τελικά αυτό το βιβλίο στους ανθρώπους της πληγωμένης αυτής περιοχής της Δυτικής Αττικής .

 

Ο Ανδρέας Κοντοδημόπουλος με τον ιδιοκτήτη του Jazzet cafe Λευτέρη Χριστοφή

 

Η στήλη εύχεται να είναι καλοτάξιδος ο «Ο μικρός ραφτάκος και το καλό ξωτικό»