Χοιρινές μπριζόλες με τεκίλα

Επίπεδο Δυσκολίας: Δύσκολο | Προετοιμασία: 12 ώρες(μαρινάρισμα) , Ψήσιμο: 24'

Υλικά
  • 4 μπριζόλες χοιρινές
  • 1/2 φλιτζάνι τεκίλα
  • 1 κ. σ. πιπέρι
  • 1 κ. κ. ξυσμένη φλούδα λεμονιού
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1/2 κ. κ. αλάτι
Εκτέλεση

Ανακατέψτε την τεκίλα, το πιπέρι, τις φλούδες λεμονιού και το σκόρδο.
Βάλτε τις μπριζόλες στο μείγμα και σκεπάστε το σκεύος αφήνοντας το στο ψυγείο για μια νύχτα.
Ετοιμάστε την φωτιά και βάλτε τις μπριζόλες στη σχάρα.
Ψήστε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά γυρίζοντας μόνο όταν είναι έτοιμες και αλείφοντας τες με το μίγμα που περίσσεψε. Αλατίστε και σερβίρετε.