Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ τη Κυριακή το μεσημέρι 19-2-2017 , στην κατάμεστη αίθουσα της μουσικής ταβέρνας «κάτι άλλο » στο Χαϊδάρι.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και η προσέλευση των φίλων και υποστηρικτών του Συλλόγου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στης πρώτες 3 μέρες όλες οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί .
Τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής, οι γονείς τους, οι εθελοντές και οι φίλοι της Γέφυρας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας πλούσιους μεζέδες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ,η Βουλευτής κυρία Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα η όποια δήλωσε : “Η διαφορετικότητα αυτών των παιδιών αξίζει το ενδιαφέρον της Πολιτείας και σε ότι με αφορά, θα είμαι πάντα κοντά τους, θα είμαι πάντα συμπαραστάτης, στο έργο που επιτελεί η Γέφυρα Ζωής, για τα παιδιά & νέους με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού, έργο αξιοθαύμαστο& πρωτοπόρο.”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Τζόκας , απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και μετέφερε μήνυμα υποστήριξης της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, ενημερώνοντας τους παράλληλα ότι παρά την εκπεφρασμένη θέλησή της δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, μιλώντας στους παραβρισκόμενους είπε για έργο που επιτελεί η Γέφυρα Ζωής, η διαφορετικότητα αυτών των παιδιών αξίζει το ενδιαφέρον όλων και σε ότι τον αφορά, θα είναι πάντα κοντά τους,ενώ σημείωσε ότι παρακολουθεί όλες τις δράσεις της Γέφυρας Ζωής και ενημερώνεται διαρκώς γι’ αυτή, γιατί το έργο που επιτελεί είναι μοναδικό.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βορέας, Εκπρόσωπος του Δήμαρχου Χαϊδαρίου,

Ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Περιστερίου Βασίλης Μπέτσης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου Τάκης Παναγιωτόπουλος.

Η κυρία Τζαβαλιά Βιβή, Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιου, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την σταθερή  συμπαράσταση και υποστήριξη του Μητροπολίτη για την Γέφυρα Ζωής.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζώης κ. Διονύσης Γουράνιος με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, έκοψε την πίτα, ευχαρίστησε τους επισήμους , γονείς , εθελοντές , & τους φίλους της, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με αγάπη, για μια νέα και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ελπίδα.
Η όμορφη συγκέντρωση με το πέρασμα της ώρας μετατράπηκε σε γλέντι με χορούς και τραγούδια, το 2017 ξεκίνησε με όλους μαζί μία αγκαλιά.
Ο χορός ξεκίνησε από τα παιδιά της Γέφυρας ζωής που παρέσυραν στο γλέντι γονείς, εθελοντές και όλους τους παρευρισκόμενους.
Το κέφι συνεχίστηκε αμείωτο μέχρι «τελικής πτώσης» αργά το απόγευμα της Κυριακής.