περιήγηση

Μικροάρθρο

Υλικα: 250 γραμ. αλεύρι 2 κιλά μοσχαράκι κομμένο σε κύβους των 100 γραμ. 750 ml. ημίγλυκο κόκκινο κρασί μισό φλιτζάνι brandy 4 καρότα κομμένα σε φέτες 14 γαρύφαλλα 2 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι 2 πορτοκάλια ξεφλουδισμένα 1 κρεμμύδι ξερό…
Διαβάστε περισσότερα...
Υλικά για την ζύμη της πίτσας 1200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις ( ή 1/2 μαλακό και 1/2 σκληρό) 600ml γάλα 200ml ελαιόλαδο 15γρ ή 2 πρέζες αλάτι 15γρ ή 2 πρέζες ζάχαρη 1 αυγό 20γρ ξερή μαγιά ή 40γρ νωπή κ.π. 2 κ.γ ρίγανη Εκτέλεση Σοτάρουμε ελαφρά το ρύζι και τα…
Διαβάστε περισσότερα...
Υλικά  3 μπούτια κατσικάκι (3 - 3,5 kg) μικρό 200 ml ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι 1/2 κ.σ. πιπέρι 1/2 κ.σ. ρίγανι 4 σκελίδες σκόρδο, χωρίς το πράσινο φύτρο, οι 2 λιωμένες και οι 2 σε φετάκια 150 ml λευκό ξηρό κρασί 1 κρεμμύδι σε επιμήκεις φέτες 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, τα…
Διαβάστε περισσότερα...
Υλικά μισό λάχανο ζουλιέν 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκλ σκόρδο ψιλοκομμένα 150-200 γρ ρύζι γλασέ 1 κ.σ πελτέ 2 πιπεριές Φλωρίνης(από βάζο) ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης 1 ξυλαράκι κανέλα  αλάτι + πιπέρι λίγη ζάχαρη Εκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι…
Διαβάστε περισσότερα...