Η Ηλέκτρα Βισκαδουράκη υποψήφια με τον Γιάννη Σγουρό

Η γνωστή δημοσιογράφος Ηλέκτρα Βισκαδουράκη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό

Στο ερώτημα Γιατί με τον Γιάννη Σγουρό δίνει την δική της απάντηση

Γιατί στηρίζω Γιάννη Σγουρό;

 

Στηρίζω τον Γιάννη Σγουρό ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, γιατί έχει αποδείξει έμπρακτα ότι υπέρτερο όλων δεν είναι η κομματική γραμμή, αλλά η προσφορά στον τόπο. Το σύνθημά του «Ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου», με βρίσκει απολύτως σύμφωνη. Γι’ αυτό κατέρχομαι μαζί του ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών!

 

Πιστεύω ακράδαντα ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι απαραίτητη η σύγκλιση προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, που βρίσκονται στην κοινωνία μας, θέλουν να βρουν έναν αξιόπιστο τρόπο έκφρασης και ταυτόχρονα απεχθάνονται την αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση, που ζήσαμε στην Περιφέρεια Αττικής με την διοίκηση Γιώργου Πατούλη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, παρότι προέρχεται από την Αυτοδιοίκηση και θήτευσε δίπλα στον Γιάννη Σγουρό την περίοδο 2014 έως 2019, έχει επιλέξει να είναι ο πιστός ταγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχιστής της καταστροφικής πολιτικής του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής.

 

Είναι ευκαιρία, λοιπόν, σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ο προοδευτικός και δημοκρατικός κόσμος να εκφραστεί! Εξάλλου, το προσκλητήριο έχει ήδη σταλεί από την 2α Απριλίου 2023, όταν και έγινε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση στο Πεδίον του Άρεως για την σύγκλιση των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων για την Περιφέρεια Αττικής!

 

Γιαυτό κατέρχομαι με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών που περιλαμβάνει τους εξής 8 δήμους:

Δήμος Αθηναίων
Δήμος Βύρωνος
Δήμος Γαλατσίου
Δήμος Δάφνης-Υμηττού
Δήμος Ζωγράφου
Δήμος Ηλιουπόλεως
Δήμος Καισαριανής
Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

 

ΗΛΕΚΤΡΑ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ – ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Λίγα πράγματα που δεν γνωρίζετε για εμένα

Είμαι δημοσιογράφος με ειδίκευση στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκησης.

Γεννήθηκα το 1986. Αποφοίτησα το 2003 από το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών. Σπούδασα Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με αντικείμενο την Μεθοδολογία και τις Εφαρμογές στην Κοινωνική Πολιτική.

Έχω πολιτική και συνδικαλιστική δράση από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα κοινωνικά, αντιπολεμικά, περιβαλλοντικά και αντιρατσιστικά.

Ξεκίνησα να εργάζομαι από το 2004, δηλαδή από τα 18 μου χρόνια σε διάφορες δουλειές του ιδιωτικού τομέα, παράλληλα με τις σπουδές μου.

Το 2009, όταν μπαίναμε σε βαθιά οικονομική κρίση ως χώρα, αποφάσισα να κάνω αυτό που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν πέντε χρονών!

Επέλεξα να γίνω δημοσιογράφος!

Έκτοτε ασχολούμαι αποκλειστικά με την ερευνητική δημοσιογραφία σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Επί μία δεκαετία έγραφα στην ΑΥΓΗ και γνωρίζω ενδελεχώς το ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκησης ως διαπιστευμένη στο υπουργείο Εσωτερικών με αξιοσημείωτες δημοσιογραφικές επιτυχίες, που απασχόλησαν και την Κομισιόν.

Στην προσωπική μου ιστοσελίδα θα βρείτε υλικό για την Αυτοδιοίκηση και την Δημόσια Διοίκηση.

Περιηγηθείτε στο https://www.ilektrav.gr/ ή εναλλακτικά στο https://www.i123.gr

The post Η Ηλέκτρα Βισκαδουράκη υποψήφια με τον Γιάννη Σγουρό appeared first on aftodioikisinews.gr.