Ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης στη Μάνδρα – Επιτυχής η εκδήλωση της ΔΗΜ Τ.Ο ΝΔ

Στη Μάνδρα βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η τοπική οργάνωση της ΝΔ , σε γνωστό καφέ της πόλης και που κατά γενική ομολογία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Πολλά τοπικά και Νομαρχιακά στελέχη παραβρέθηκαν στην εκδήλωση , Βουλευτές του κόμματος , όπως οι κ.κ. Θανάσης Μπούρας και Γιώργος Βλάχος , ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης , ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Δρίκος , υποψήφιοι Βουλευτές , ενώ η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ κ. Κώστα Ρόκα, ο οποίος στην σύντομη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην φονική πλημμύρα που “κτύπησε” πριν ένα χρόνο την περιοχή , τις δράσεις αλληλεγγύης που ανέπτυξε η τοπική οργάνωση της ΝΔ και ζήτησε από τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη να αναδείξει το θέμα της Μάνδρας και των αιτημάτων της περιοχής στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο .

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Ευρωβουλευτής εξήρε την αλληλέγγυα στάση της τοπικής οργάνωσης , ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκε σε Ευρωπαϊκά θέματα που σχετίζονται με την Χώρα και για το έργο των Ευρωβουλευτών της ΝΔ .

Σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Γραμματέας του Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του Προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ κ. Κώστα Ρόκα:

Νεοδημοκράτισες , Νεοδημοκράτες ,

Εκλεκτοί καλεσμένοι,

Φίλες και Φίλοι,

Εκ μέρους της ΔΗΜ ΤΟ Μάνδρας –Ειδυλλίας σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την αποψινή σας παρουσία.

Η εκδήλωσή μας συμπίπτει με τον 1 χρόνο από την φονική πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017 , όταν εκείνο το χάραμα οι ορμητικοί χείμαρροι από το όρος Πατέρα εισέβαλλαν στην κυριολεξία στην πόλη της Μάνδρας , αφήνοντας πίσω τους 24 νεκρούς και χιλιάδες κατεστραμμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Μέρος αυτής της ανείπωτης καταστροφής υπήρξαν και τα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης , τα οποία υπέστησαν ολοσχερή καταστροφή.

Όμως, όπως πολλοί συμπολίτες μας , σήκωσαν ξανά το κεφάλι τους και με την δύναμη του Θεού , σταδιακά αγωνίζονται να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση , έτσι και εμείς ως μέλη της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης , δεν ήταν δυνατόν να αφήσουμε το τοπικό σπίτι της ΝΔ μέσα στις λάσπες και την καταστροφή . Με ενότητα και δουλειά καταφέραμε να ξαναδημιουργήσουμε τα γραφεία , προκειμένου να συνεχίσουν να αποτελούν σημείο αναφοράς στην πόλη μας .

Η αποψινή εκδήλωση αφιερώνεται σε εκείνες και εκείνους που έφυγαν με τραγικό τρόπο από την ζωή εκείνη την αποφράδα ημέρα της 15ης Νοεμβρίου 2017 , γιατί κάποιοι δεν φρόντισαν να θωρακίσουν ως όφειλαν την πόλη .

Η ΝΔ , μέσω της ΔΗΜ ΤΟ Μάνδρας – Ειδυλλίας , από την πρώτη στιγμή της καταστροφής , καθοδηγούμενη από τις εντολές του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, οργάνωσε με αποτελεσματικό τρόπο δράσεις αλληλεγγύης απέναντι στους πληγέντες συμπολίτες μας , γεγονός που καταγράφεται στα πλέον θετικά της παράταξής μας .

Φίλες και Φίλοι ,

Την αποψινή μας εκδήλωση τιμά με την παρουσία του ο Ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Τον ευχαριστούμε θερμά , γιατί με την παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο σηκώνει ψηλά τη σημαία της Πατρίδας μας , διεκδικώντας τα δίκαια της Ελλάδας . Άλλωστε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι φίλος της Μάνδρας και της τοπικής μας .

Με την ευκαιρία της παρουσίας του θέλω να του ζητήσω να αναδείξει το θέμα της Μάνδρας στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο , προκειμένου να μην ξεχαστεί η πόλη μας και οι άνθρωποί της που διεκδικούν την ηθική , νομική και υλική δικαίωσή τους .

Τελειώνοντας να θυμίσω σε όλες και όλους ότι δίπλα στον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη είμαστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα να δώσουμε την μάχη των Εθνικών εκλογών , όποτε αυτές πραγματοποιηθούν , για μια νικηφόρα πορεία της ΝΔ , προς όφελος της Χώρας και των Ελλήνων .

Σας ευχαριστώ