Συγκέντρωση στη Μάνδρα ενάντια στην δημιουργία μονάδας επικίνδυνων αποβλήτων στην περιοχή

Οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Μάνδρας - Ειδυλλίας του ΚΚΕ

Συγκέντρωση στη Μάνδρα ενάντια στην δημιουργία μονάδας επικίνδυνων αποβλήτων στην περιοχή, οργανώνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι η Κομματική Οργάνωση Μάνδρας – Ειδυλλίας του ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία της Μάνδρας , στο καφενείο Καλογήρου.

Θα μιλήσουν :

Ο Γιάννης Πρωτούλης , μέλος του Π.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ , επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής , Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο Μπάμπης Θεοδώρου , δημοτικός σύμβουλος Μάνδρας – Ειδυλλίας , επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Θα υπάρξουν τοποθετήσεις από εκπροσώπους τοπικών φορέων και Πολίτες της περιοχής

Στο θέμα της δημιουργίας της συγκεκριμένης μονάδας είχε αναφερθεί η ψηφιακή μας έκδοση σε δημοσίευμά της μετά την έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής .

Η εν λόγω δραστηριότητα θα στεγάζεται στην θέση “Μεσαία Γέφυρα”, στην συμβολή του Α/Δ Α13 Ελευσίνας – Θήβας (παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Θηβών) με την οδό Στρατηγού Δεληγιάννη, του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής

Μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη ενημέρωση των Πολιτών από την δημοτική αρχή Μάνδρας Ειδυλλίας , ενώ από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε άπρακτη παρήλθε η προθεσμία των 30 ημερών , χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα μπορούσε να γίνει προσφυγή.