Έφυγε από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Μάριος Μαζαράκης

Έφυγε από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Μάριος Μαζαράκης σε ηλικία 47 ετών την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ο Μάριος αφήνει πίσω του τις τρεις (3) γυναίκες της ζωής του, την σύζυγο του Ελευθερία και τις αγαπημένες του κόρες

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από Κεφαλλονιά και Μ. Ασία. Τέλειωσε το 1ο Λύκειο Αιγάλεω. Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων. Είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως το 2014. Είχε διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Αιγάλεω, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Αιγάλεω (2010-2012), Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω (2013-2014), Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω, καθώς και Αντιπρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ευαγγελίστρια».
Εξελέγη στις εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Γκίκα και από τότε ήταν Αντιδήμαρχος Χωροταξίας

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει :

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αντιδημάρχου μας, Μάριου Μαζαράκη, έχει προκαλέσει βαθιά οδύνη σε όλους μας.
Ο Μάριος Μαζαράκης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς. Προσέφερε με ευσυνειδησία, διορατικότητα και ήθος, πολύτιμες υπηρεσίες στην πόλη του, για την οποία εργάστηκε σκληρά μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.
Δεν χάσαμε μόνο έναν καλό φίλο, έναν άμεσο συνεργάτη που καθημερινά μοιραζόμασταν τις αγωνίες μας για το μέλλον της πόλης μας, αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο.
Ο Μάριος ήταν ένας πρόσχαρος, εργατικός και δοτικός άνθρωπος που θα παραμείνει πάντα στη μνήμη μας.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς του, στην σύζυγο του Ελευθερία, τις κόρες του Νεφέλη και Μελίνα και όλους τους συγγενείς.
Καλό ταξίδι φίλε μου, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου.
Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου και του ΔΣ της ΚΕΔΕ

 

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το θάνατο του Μάριου Μαζαράκη, Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Αιγάλεω.

Ο Μάριος Μαζαράκης, που έφυγε τόσο πρόωρα και απρόσμενα από τη ζωή, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση και τον τόπο του με ευσυνειδησία, εργατικότητα, διορατικότητα και ανθρωπιά.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω».