Ευχαριστίες της Δημάρχου Μάνδρας προς την ΚΕΔΕ για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου

Ευχαριστίες της Δημάρχου Μάνδρας προς την ΚΕΔΕ για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου, με επιστολή που απέστειλε η κ. Ιωάννα Κριεκούκη προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Γ. Πατούλη για την υλική και ηθική στήριξη στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου.

Ειδικότερα η Δήμαρχος στην επιστολή εκφράζει τις ευχαριστίες της για την οικονομική ενίσχυση της ΚΕΔΕ με το ποσό των 100.000 προς το Δήμο για τη στήριξη των  πλημμυροπαθών αλλά και για την απόφαση του ΔΣ της Ένωσης να ενισχυθεί με το ποσό των 500.000 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, πρόταση που αποδέχθηκε και υλοποίησε ο υπ. Εσωτερικών.

Όπως επισημαίνει τα ποσά θα αξιοποιηθούν για την αγορά μηχανημάτων έργου, οχημάτων αλλά και για την ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών.

Ολοκληρώνοντας η κα Κριεκούκη με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της δημοτικής αρχής προς τους Δήμους που έχουν πληγεί και τους πολίτες που δοκιμάζονται.

Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή της Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισημαίνει τα εξής:

« Δυστυχώς μετά τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας η χώρα μας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βιώνει άλλη μία νέα εθνική τραγωδία. Για όλους εμάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ύψιστο καθήκον μας να στηρίξουμε με όσα μέσα διαθέτουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί. Κανείς δεν είναι μόνος του. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους με όλες μας τις δυνάμεις».