Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Δηλώνω κάθετα αντίθετος με οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισης της περιοχής μας»

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής μεταναστών στην Νέα Πέραμο

«Δηλώνω κάθετα αντίθετος με οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισης της περιοχής μας», τονίζει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος , σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής μεταναστών στην Νέα Πέραμο.

Αφορμή για την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής έχει σταθεί το γεγονός ότι παρατηρείται τις  τελευταίες ημέρες, αυξημένη κινητικότητα για εργασίες στο εγκαταλειμμένο πρώην στρατόπεδο 75Ε στην Νέα Πέραμο , κάτι που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους και τους πολίτες της Δυτικής Αττικής, για ενδεχόμενη δημιουργία δομής μεταναστών στο σημείο.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου:

«Η Δυτική Αττική βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή, για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια.
Προσωπικά, ως κάτοικος της περιοχής, που έχω μεγαλώσει εδώ, και ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, δεν μπορώ παρά να αντιδράσω απέναντι σε οποιαδήποτε σκέψη για υποβάθμιση.
Δηλώνω κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε ενδεχόμενο δημιουργίας δομής μεταναστών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο δημιουργίας δομής και μεταφοράς μεταναστών στην Νέα Πέράμο.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε για ακόμα μια φορά, αποφάσεις που ελήφθησαν χωρίς διαβούλευση με τις τοπικές μας κοινωνίες. Αρκετά έχουν γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.
Καλώ την τοπική κοινωνία και τους πολίτες της Δυτικής Αττικής να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται, να συστρατευθούμε, κόντρα σε ένα χειρότερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας».