“Μπαράζ” συναντήσεων από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Γιάννη Κέντρη

Σε “μπαράζ” συναντήσεων έχει επιδοθεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Κέντρης , επιδιώκοντας να προσελκύσει πρόσωπα που χαίρουν εκτίμησης στο Χαϊδάρι και από ότι λένε αξιόπιστες πηγές το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων έχει θετικό πρόσημο , αφού ήδη υπάρχει συμφωνία για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές , που πρόσκεινται στο άμεσο περιβάλλον του κ. Κέντρη , στην ατζέντα των επαφών του περιλαμβάνονται Χαϊδαριώτες με γνωστή κεντροδεξιά ταυτότητα , αλλά και πρόσωπα που κινούνται στον ανένταχτο ευρύ Δημοκρατικό χώρο και τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Γιάννη Κέντρη, αξιολογώντας θετικά το έργο του την περίοδο που διετέλεσε Αντιδήμαρχος καθαριότητας, πρασίνου και περιβάλλοντος .

Άλλωστε , πολλοί είναι οι Πολίτες στο Χαϊδάρι που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη την περίοδο , για το υψηλού επίπεδο καθαριότητας που χαρακτήριζε την λειτουργική και αισθητική εικόνα της πόλης.

Στο μεταξύ , συνεχίζεται συντονισμένα σε συνοικίες και γειτονιές η διανομή της ανοιχτής επιστολής του, μέσω της οποίας απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και συμμετοχής προς κάθε φιλελεύθερο Δημοκράτη , αλλά και κάθε συμπολίτη του που αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει η κατάσταση στο Χαϊδάρι.