Αλέξανδρο Κουλοχέρη προτείνουν για υποψήφιο Δήμαρχο στον Δήμο Φυλής

Αλέξανδρο Κουλοχέρη προτείνουν για υποψήφιο Δήμαρχο στον Δήμο Φυλής , με ανακοίνωση που κυκλοφορεί στην περιοχή και υπογράφεται ως Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Φυλής .

«Με βάση τα παραπάνω, το προηγούμενο διάστημα, αφού συζητήσαμε, διερευνήσαμε, αξιολογήσαμε και συγκρίναμε, προτείνουμε να τεθεί επικεφαλής αυτής της Πρωτοβουλίας ο αγαπητός συμπολίτης μας Αλέξανδρος Κουλοχέρης.», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση , ενώ οι συντάκτες της καλούν τους συμπολίτες τους να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Φυλής

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Φυλή, 4-9-2018

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

Εμείς Πολίτες του Δήμου Φυλής, με δεδομένη την αγάπη μας για την περιοχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας, εκφράζουμε δημόσια και συλλογικά την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι ένα νέο ξεκίνημα είναι αναγκαίο για την πόλη, μια νέα πνοή χρειάζεται ο Δήμος μας.

Μακριά από σκοπιμότητες και κομματικά διαχωριστικά τείχη, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές, αναλαμβάνουμε Πρωτοβουλία με σκοπό να συγκροτηθεί μια μεγάλη ανοιχτή Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, με την συμμετοχή όλων των υγιών Δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης μας.

Τα συσσωρευμένα και οξύτατα προβλήματα της περιοχής μας, σε συνδυασμό με την αδυναμία του τοπικού δημοτικού συστήματος να δώσει λύσεις, τέτοιες που αφενός θα αναχαιτίζουν την διαρκή υποβάθμιση και αφετέρου θα δημιουργούν τους όρους για την δημιουργική πορεία της πόλης μας, με προσανατολισμό την Βιώσιμη ανάπτυξη, οδήγησαν τον βηματισμό μας στην ανάληψη αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

Αυτό το νέο ξεκίνημα είναι απελευθερωμένο από κομματικούς εναγκαλισμούς, απαλλαγμένο από την κάθε είδους υποσχεσιολογία, αλλά και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Είναι Πρωτοβουλία που προέρχεται μέσα από την ίδια την τοπική μας κοινωνία, ανοιχτή σε κάθε έντιμο συμπολίτη μας που επιθυμεί να συμμετέχει ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμε να σε αυτή.

Φίλες και Φίλοι,

Με βάση τα παραπάνω, το προηγούμενο διάστημα, αφού συζητήσαμε, διερευνήσαμε, αξιολογήσαμε και συγκρίναμε, προτείνουμε να τεθεί επικεφαλής αυτής της Πρωτοβουλίας ο αγαπητός συμπολίτης μας Αλέξανδρος Κουλοχέρης.

Η αγάπη του για την πόλη, το αδιαμφισβήτητο ήθος του, οι επιστημονικές του γνώσεις, η θέλησή του να εργαστεί με προσήλωση και δυναμισμό για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης και προόδου της Φυλής.

Καλούμε όλες και όλους σας να συμμετέχετε στο νέο ξεκίνημα, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή σας στο πρόσωπο του συμπολίτη μας Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να γίνει πρωταγωνιστής σε αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας αληθινή δύναμη στη φωνή του, στις αγωνίες του, στις διεκδικήσεις του.

Γιατί έτσι θα κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο.

Για τη Φυλή που θέλουμε για μας και τα παιδιά μας, με ασφάλεια, ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα ζωής.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για την Πρωτοβουλία Πολιτών

Δήμου Φυλής

Η Συντονιστική Επιτροπή