Δωρεάν rapid tests στον Δήμο Ελευσίνας

Δωρεάν rapid tests στον Δήμο Ελευσίνας από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών – Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ.

Συνεχίζεται η διενέργεια δωρεάν rapid tests που θα διενεργηθούν σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με συντονισμό του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ. θα διενεργηθούν δωρεάν rapid tests στην Ελευσίνα, στη συμβολή των οδών Δήμητρος & Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι συμπολίτες που θέλουν να κάνουν δωρεάν rapid tests χρειάζεται να έχουν μόνον την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Δεν απαιτείται ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του.

Συντονιστής της Δράσης είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, ενώ τους ελέγχους επιβλέπει ο κ. Γιώργος Στεφανάκος Συντονιστής του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος σχετικά ανέφερε: «Η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για εμάς στην Περιφέρεια Αττικής. Ευχαριστώ τους Δήμους για τη συνεργασία για να διεξαχθούν μαζικοί έλεγχοι από τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συμπολίτες μας, σε μια κρίσιμη φάση μεγάλης διασποράς της πανδημίας».