Βόλτα στο Παλιοχώρι με Το Κ.Α.Π.Η. του Δ. Μήλου

Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μήλου προγραμματίζει για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στις 6.30 το  απόγευμα συνάντηση για τα μέλη του «Βόλτα στο Παλιοχώρι». Ξεκινάμε με την καλύτερη διάθεση για μια όμορφη βόλτα στη θάλασσα, να απολαύουμε τον καφέ μας και να πούμε τα νέα μας.

Παρακαλούμε τα μέλη κατά την είσοδο αλλά και την παραμονή τους στο λεωφορείο να φορούν μάσκα προστασίας.

Το λεωφορείο του Δήμου, θα ξεκινήσει για τη Βόλτα στο Παλιοχώρι στις 6.00 το απόγευμα από την Τρυπητή και θα περάσει από ΟΤΕ – Πλάκα – Πλάκες – Τριοβασάλους – Καρόδρομο – Αδάμαντα (Τράπεζα Πειραιώς)

Αν υπάρχουν μέλη από Πολλώνια και Ζεφυρία που επιθυμούν να παρευρεθούν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22870 22149 για περαιτέρω συνεννόηση.

Τουρισμός στη Μήλο

Πηγή: https://visit.milos.gr/drastiriotites/thalassies-ekdromes/

Η Μήλος έχει φήμη για τα δαντελωτά της ακρογιάλια. Με πάνω από 75 μικρές αλλά και μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές, είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει.

Πλούσια ιστορία, τεράστια παράδοση, μοναδική κουλτούρα, σπάνια ομορφιά αλλά και υπέροχες γεύσεις
σε ένα κυκλαδίτικο τοπίο που θα σας μείνει αξέχαστο.

Tο πιο ειδυλλιακό νησί του κόσμου για απόδραση!

Ο περίπλους του νησιού με σκάφος ή ιστιοφόρο είναι μία μοναδική εμπειρία που πρέπει να ζήσετε επισκεπτόμενοι τη Μήλο.

Με τις θαλάσσιες εκδρομές έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τις παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες από τη στεριά, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα καθαρά νερά και σε παραλίες απρόσιτες και μαγευτικές, να θαυμάσετε τον ορυκτό πλούτο του νησιού, ενώ θα εξερευνήσετε απόκρυφα σπήλαια ή και να επισκεφτείτε γειτονικά νησιά.

Υπάρχουν αρκετά σκάφη, καΐκια και ιστιοπλοϊκά που υπάρχουν για θαλάσσιες εκδρομές και έχετε την ευχέρεια της επιλογής, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τη διάθεσή σας. Τα περισσότερα σκάφη αναχωρούν καθημερινά από το λιμάνι του Αδάμαντα και το Πολλωνίων.

Γνωρίστε την ιστορία του νησιού, χαλαρώστε στις παραλίες ενώ θα αποδράσετε σε εξωτικούς όρμους, αφεθείτε στην κυκλαδίτικη γαστρονομία ενώ θα απολαύσετε τη φιλοξενία των κατοίκων.

 

The post Βόλτα στο Παλιοχώρι με Το Κ.Α.Π.Η. του Δ. Μήλου appeared first on aftodioikisinews.gr.