Εγκατάσταση ομοιόμορφων επιγραφών στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αγίου Νικολάου

Το διάστημα αυτό υλοποιούνται τα παραδοτέα του υποέργου Νο 17: «Προμήθεια και εγκατάσταση ομοιόμορφων επιγραφών» στο πλαίσιο της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αγίου Νικολάου» τα οποία αφορούν στην τοποθέτηση, στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις (στις προσόψεις εξωτερικά ή στις βιτρίνες εσωτερικά) ομοιόμορφων επιγραφών-με την σήμανση του open mall και τον διακριτικό τίτλο της κάθε επιχείρησης – οι οποίες «σηματοδοτούν» την λειτουργία του εντός της εμπορικής ζώνης της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτηση των επιγραφών σήμανσης, ολοκληρώνεται πρακτικά και το υποέργο του επιμελητηρίου Λασιθίου στο πλαίσιο της γενικότερης σύμβασης χρηματοδότησης της πράξης.
Αξίζει να επισημανθεί ότι το επιμελητήριο Λασιθίου αποτελεί το πρώτο φορέα (συνδικαιούχο) – σε πανελλαδικό επίπεδο – που ολοκληρώνει επιτυχώς τις δράσεις και ενέργειες που προβλέπονταν να πραγματοποιηθούν στο τεχνικό δελτίο της πράξης χρηματοδότησης δημιουργίας των «open malls».

Το ενημερωτικό σημείωμα σε μορφή pdf

The post Εγκατάσταση ομοιόμορφων επιγραφών στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αγίου Νικολάου appeared first on aftodioikisinews.gr.