«Επίσκεψη του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολίτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή κ. Γιώργο Αλεξανδράκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Γαϊτάνης ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τη Ναυσιπλοΐα, τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, αλλά και για τα ζητήματα της θαλάσσιας προστασίας του Σαρωνικού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προσλήψεις προσωπικού, επί  διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο κ. Γαϊτάνης ευχαρίστησε τον Υπουργό και τον Αρχηγό για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που του παρείχαν, τονίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή στην αποτελεσματική προστασία των θαλασσίων μας συνόρων, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον πρωτεύοντα ρόλο της τήρηση των κανόνων ασφαλείας στην ακτοπλοΐα και το θαλάσσιο τουρισμό, σε μια από τις ομορφότερες ακτές της Μεσογείου, την “Αθηναϊκής Ριβιέρας”, ιδιαίτερα φέτος που παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση τόσο σε πλοία και σκάφη, όσο και σε τουρίστες.

The post «Επίσκεψη του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής» appeared first on aftodioikisinews.gr.