Η «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα» ξεκινάει τη μάχη της

Η «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα» ξεκινάει τη μάχη της, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Παπαδάκη

Η σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει :
Χτυπάει την πόρτα του Δήμου Αθήνας για να μετατρέψει τις αντιστάσεις σε πλειοψηφίες και να τις οδηγήσει σε νίκες.
Ξέρουμε ότι υπάρχουν μάχες που κερδίζονται και μάχες που χάνονται. Αλλά οι άνθρωποι, όπως και οι συλλογικότητες, δεν κρίνονται από τις μάχες που κερδίζονται η χάνονται, αλλά από εκείνες που επιλέγουν να δώσουν.
Επιλέχθηκε η συλλογικότητα και η υπέρβαση. Επιλέχθηκε η ενότητα αντί για το σεχταρισμό και την πολυδιάσπαση και η διεκδίκηση αυτών που αντιστοιχεί στις ανάγκες όλων όσων θέλουμε να εκφράσουμε, όχι απλά η διεκδίκηση μιας καταγραφής. Θα τα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις.
Τα μηνύματα που καταγράφουν την απήχηση στις λίγες ώρες που έχουν περάσει από την ανακοίνωση του δελτίου τύπου των τριών συνεργαζόμενων κινήσεων το επιβεβαιώνουν πανηγυρικά.
Γιατί όλοι συνειδητοποιούν ότι «δεν πάει άλλο», ότι «όσο είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς, χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς» !
Η Αθήνα της αντίστασης, του αγώνα, τη φτώχειας και της αλληλεγγύης μας καλεί να σταθούμε άξιοι στο δρόμο της ιστορίας της.
Προχωράμε και σας καλούμε μαζί μας σε ένα ωραίο προεκλογικό και όχι μόνο αγώνα που μπορεί και πρέπει να στείλει τα αποκαΐδια των καπιταλιστικών και ρατσιστικών εγκλημάτων μαζί με τα μπάζα του «μεγάλου περίπατου» στα απορρίμματα της ιστορίας και να αναδείξει κυρίαρχες τις πραγματικές δυνάμεις της εργασίας και της κοινωνίας.
Για τη ζωή που μας αξίζει, στην Αθήνα που μας ανήκει !
Αθήνα, 28.8.2023
Κώστας Παπαδάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τον συνδυασμό
«Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα»

The post Η «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα» ξεκινάει τη μάχη της appeared first on aftodioikisinews.gr.