Η ΚΕΔΕ καταδικάζει την επίθεση στον Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα

Η ΚΕΔΕ καταδικάζει την επίθεση στον Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα , ο οποίος δέχθηκε σήμερα το πρωί απρόκλητη επίθεση από πολίτη, στην προσπάθειά του μαζί με συνεργεία και εργαζόμενους του Δήμου, να καθαρίσουν δημόσια έκταση, που είχε καταπατηθεί και περιφραχθεί παράνομα από το άτομο που του επιτέθηκε.

Η Κ.Ε.Δ.Ε. καταδικάζει απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό και αναμένει από την

Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να αποτραπεί στο μέλλον η επανάληψη παρόμοιων περιστατικών, που στρέφονται σε βάρος του Αυτοδιοικητικού θεσμού αλλά και του συμφέροντος των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών.

Το επεισόδιο

Σύμφωνα με το onlarissa , o δήμαρχος δέχτηκε επίθεση από 47χρονο πολίτη και η αιτία ήταν μια κτηματική διεκδίκηση, στην περιοχή του Κόκκινου Νερού, όπου ο Δήμος Αγιάς παρενέβη για υπόθεση καταπάτησης.

Εκείνη την ώρα ένα κλιμάκιο με υπαλλήλους του Δήμου Αγιάς, του Λιμεναρχείου και του Δασαρχείου έφτασε στο σημείο προκειμένου να καθαρίσει συγκεκριμένο δημόσιο χώρο. Όμως ο 47χρονος του επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τον, καθώς διεκδικεί τον συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα τον είχε περιφράξει.

Ο κ. Γκουντάρας μήνυσε τον 47χρονο για την επίθεση, ενώ μετά το επεισόδιο ο δήμαρχος μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΛ αφού πρώτα μετέβη στο κέντρο Υγείας Αγιάς με μώλωπες. Στο νοσοκομείο όμως μεταφέρθηκε και ο 47χρονος ο οποίος μετά το συμβάν ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

The post Η ΚΕΔΕ καταδικάζει την επίθεση στον Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα appeared first on aftodioikisinews.gr.