“Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό και την αντεργατική του πολιτική”

“Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό και την αντεργατική του πολιτική”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Ανατροπή Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου

Η συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη , με αφορμή την απόλυση των 9 εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας , χαρακτηρίζει αντεργατική την πολιτική του σημερινού Δημάρχου Χαϊδαρίου και δηλώνει την ολόπλευρη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Η Συνδικαλιστική Ανατροπή Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου με βαθιά προσήλωση στα δίκαια των Εργαζομένων και όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα, από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της, εκφράζει την ολόθερμη στήριξή της στους 9 απολυμένους Εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που με ευθύνη του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού έχασαν την εργασία τους.

Η Συνδικαλιστική Ανατροπή βρίσκεται στο πλευρό τους και θα δώσει μαζί τους κάθε μορφή αγώνα για να δικαιωθούν και να επιστρέψουν στην δουλειά τους.

Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό και την αντεργατική του πολιτική, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε και η απόλυση των  Εργαζομένων Συναδέλφων μας.

Όλοι μαζί, εργαζόμενοι και τοπική κοινωνία δίνουμε τον αγώνα για τον Δημόσιο χαρακτήρα των Δημοτικών μας Υπηρεσιών.

The post “Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό και την αντεργατική του πολιτική” appeared first on aftodioikisinews.gr.