Μελέτης Αδάμ : “Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας”

“Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας, βάση των οποίων παύτηκα από Αντιδήμαρχος “,

υπογραμμίζει ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μελέτης Αδάμ σε ανακοίνωση – διάψευση του , σχετικά με τα όσα του καταλογίζονται για βιαιοπραγία εναντίον της Αντιδημάρχου Μάνδρας κας Αργυρίου και αποτέλεσαν την αιτία για να παυτεί από την θέση του Αντιδημάρχου , με απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας κ. Χρήστου Στάθη

Το πλήρες κείμενο της διάψευσης

ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Με την παρούσα, διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας, βάση των οποίων παύτηκα από Αντιδήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Πρόκειται για μονομερή τοποθέτηση που αγνοήθηκε επιδεικτικά η δική μου θέση για όσα αναφέρονται στην εν λόγω απόφαση.

Επί του προκειμένου, αδιαφορώ για θέσεις και αξιώματα.

Όμως δεν πρόκειται να δεχθώ τα όσα ψευδή αναφέρονται, περί δήθεν βιαιοπραγίας εκ μέρους μου εναντίον οποιουδήποτε προσώπου.

Τα όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου, προσβάλλουν την προσωπικότητα μου και τα χαρακτηρίζω συκοφαντικά γιατί δεν ανταποκρίνονται στα αληθινά γεγονότα.

Ως εκ τούτου τα διαψεύδω και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Μετά Τιμής

Μελέτιος Αδάμ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

The post Μελέτης Αδάμ : “Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας” appeared first on aftodioikisinews.gr.