Νέα υποψηφιότητα του Τσιλιφώνη Κώστα στον δημοτικό συνδυασμό της Νατάσσας Κοσμοπούλου

Νέα υποψηφιότητα του Τσιλιφώνη Κώστα στον δημοτικό συνδυασμό της Νατάσσας Κοσμοπούλου – “Μπορούμε Καλύτερα”

Η Υποψήφια Δήμαρχος Νατάσσας Κοσμοπούλου τόνισε:

Καλωσορίζω στην Ομάδα μας τον Κώστα Τσιλιφώνη .

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στα Μελίσσια από το 2008

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδες στο πανεπιστημιο Surrey στην Διοίκηση επιχειρήσεων και στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας στα Λιτά Συστηματα Παραγωγης .

Είναι στέλεχος στην βιομηχανία έχοντας περάσει από θέσεις ευθύνης Διευθυντής Εργοστασίου , Τεχνικός Διευθυντής σε Πολυεθνικές και Ελληνικές βιομηχανίες για περισσότερα από 34 χρόνια.

Από το 1996-2004 ήταν μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Εμφιαλωμένου Νερού και από το 2004-2013 ήταν μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας

Για πολλά χρόνια έχει ασχοληθεί με θέματα Περιβάλλοντος , Ποιότητας Υδάτων , Διαχείρισης Υγρών Αποβλήτων , Εξοικονόμησης Ενέργειας μάλιστα το 2018 έχει εκδόσει το βιβλίο < Τεχνολογία των υδάτων > Από το 2010 είναι μέλος διεθνής ομάδας που σχεδιάζει εθελοντικά μικρά δίκτυα νερού για κοινότητες στην Αφρική .

Σε ευχαριστώ Κώστα μου.

Ο Κώστας Τσιλιφώνης δήλωσε :

Συμμετέχω στο συνδυασμό της Κας Νατάσσας Κοσμοπούλου – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατί πιστεύω ότι πρέπει να μιλησουμε για αυτήν την πόλη με όρους Μέλλοντος , με όρους μιας Νέας Συλλογικότητας , με όρους Συνεργασίας , με όρους Ενότητας για το αύριο

Γιατί πρέπει να βάλουμε ένα Τέλος στον Διχασμό της Πόλης καθώς οι παλιές διαχωριστικές γραμμές δεν δίνουν επαρκείς απαντήσεις στις νέες προκλήσεις του μέλλοντος.
Το μελλον του Δήμου θέλει Διαφάνεια ,Διαβούλευση , Αξιοκρατία ,Σχέδιο , θελει την συμμετοχή ΟΛΩΝ των δημοτων , γιατί είναι σιγουρο ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα.

The post Νέα υποψηφιότητα του Τσιλιφώνη Κώστα στον δημοτικό συνδυασμό της Νατάσσας Κοσμοπούλου appeared first on aftodioikisinews.gr.